2777
2789
عنوان

ارمنستان

109 بازدید | 11 پست

برای مسافرت چطوره؟؟برای بعد تعطیلات عید آخر فروردین...فقط برای تفریح بخوایم بریم خرید نداشته باشیم چقدر هزینه میشه؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم گرجستان رفتم چرت بود

چقدر هزینه شد برات؟و کی رفتی؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

م سفرنامه های منصورضابطیان رو خوندم..می گه این کشورا برای سفر اول جالب نیست و تو ذوقتون می خوره..اگر پول دارید و می تونید همه جا رو بگردید اینجا رم برید ولی اگر می تونید فقط یه سفر خارجی رو انتخاب کنید تجدید نظر کنید

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

همه جای ایرانو گشتید؟ فکر نمیکنید چون اسمش خارجه براتون جالبه؟

تقریببا گشتم

مشهد...طبس...یزد..شیراز..اصفهان...چابهار...بوشهر...خوزستان...کرمان...گیلان...مازندران...

ولی دوست دارم خارج از کشور هم بگردم...پولم فعلا به جاهای گرون نمیرسه....

اگه رفتید رستوران پروانه رو حتما امتحان کنید 

در مورد هزینه ها چون اخیرا نرفتم نمیدونم زیاد چیز خاصی نداره ولی 

اگه جوابی بهتون ندادم یعنی کامنتتون رو نخوندم هم حوصله بحث ندارم و ترجیح میدم توی حماقتت بمونی هم هر کامنت رو چند بار باید تکرار کنی تا شاید تایید بشه .

برید تاجیکستان یا سمرقند و بخارابه نظرم باید جالب تر باشه

هزینب خیلی میشه تاجیکستان نفری ۹۰ تقریبا میشه ازبکستان نفری ۱۵۰