2777
2789
عنوان

قرص بیایددد

105 بازدید | 12 پست

بچه ها من همسرم چند روزه بیمارستان بستری بعد رفیقش اومد ملاقاتش براش قرص آورد یواشکی داد بهش مامانش دید به زور ازش گرف بعد من دیگ تو بیمارستان نگرفتم‌ازش اومدم خونه زنگ زدم به مامانش گفتم اگه اون قرص رو ندید به من زنگ میزنم بابام بیاد تکلیفم مشخص کنه مامانش اول گفت نه دادم به خود رفیقش و بعد دوباره زنگ زد گفت من پیش شوهرت اینجور گفتم و گرنه دارمش میزارمش فلان جا اومدی خونه ببین چیه من اومدم زدم میبینم آلفن ایکس ال هست یه نوع مسکن قوی 

نمیدونم حالا قرص و عوض کرده یا همونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا دیشب شوهرم با گوشی خودش به رفیقش پیام داده دیگ میگم برم پیام هاشو بخونم نه بهتر نیس؟؟؟؟

برو بخون مشکوک میزنه ولی نذار دیگ بفهمه که دنبالشو گرفتی عادی جلوه بده جوری ک انگار قضیه تموم شده

شاید پیاماشو پاک کرده

فک نکنم آخه کمرش خیلی درد میکنه بخاطر اینم بستریه فک نکنم حواسش دیگ به پیام پاک کردن باشه 

حالا بازم معلوم نی میخوام برم اول مامانش قسم بده که بگه واقعا این قرص همون بودع 

نه اصلا این کارو نکن میگم عادی جلوه بده

اها باش 

خداکنه فقط پیام رو دیشب پاک نکن آخه دیشب من و مامانشو تهدید میکرد صبح خودمو میکشم همون میترسم پاک کرده باشه که نبینیم

پاک کرده باشه توسطل اشغال گوشیش بگرد گوشیش چیه

رفتم پیام به رفیقش اسم قرص نبود ولی پیام داده بود که ارع دیروز برام آوردی مونده تو بالشت اتاق قبلی بازم برام بیار 

مادر شوهرمم یه قرص بهم داد دو تا دونه بود اسمش دیکلوفناک سدیم ۱۰۰ هست حس میکنم عوضش کرده یه پیام دیگ هم به داداشش داده بود که گفت بود اومدی تو اتاق بابا رو رد کن بره تا یه سیگاری بکشیم