2777
2789
عنوان

بچه هفت ماهه چه میوه ای باید بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 29 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله كيوي اسفناج عسل بقيه ازاده حتي سفيده تخم مرغ كه قبلا ميگفتن نه

من طبق اون طبقه بندی قدیمی پیش رفتم خوب بچم یه سری میوه ها رو نخورد چون زمستون شد و دیگه میوه های تابستونه نبود..الان بچم هیچ میوه تابستونه ای نمی خوره

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
یه پستونکهایی هستن مخصوصا خوردن میوه .من میوه ها رو ریز میکردممیریختم داخل اون. میوه های آبکی .راحتت ...

عااالیه من میدادم ب پسرم دوسش داشت. فقط چون زود دندون دراورد از ۴ماهگی همش میجویدش هی سوراخش میکرد میوه هایی که ریز ریز میکردم رو میکشید تو دهنش همش میپرید تو گلوش

از اون جا میوه ای کوچولوها که شبیه گول زنک هست سوراخ سوراخ یه توی سیسمونیا میفروشن بگیر براش توش سیب درختی پوست بگیر بذار بهش بده بخوره یا موز بذار بده بخوره. بستگی به میوه ی فصل داره میتونی آب پرتقال بگیری بدی بخوره. آبهویج. کمپوت آلوئه ورا بخر بذار توی جامیوه آیه بده بخوره که ایمنی بدنش رو هم بالا می‌بره. اگر شربت آلوئه ورا گیرت بیاد از توی داروخانه ها بدی بخوره هم خوبه

مامانا شما به بچه هاتون مولتی میدین؟احساس میکنم پسرم حساسیت نشون میده چون  کلا آلرژی هم داره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
الان که ستزمان جهانی بهداشت از همون ۶ ماهگی همه چیز بدید..به جز کیوی و یه چند تا میوه دیگه..درست یاد ...

مرکبات بالای یکسال

اون طبقه بندی مال قدیم بود الان سازمان بهداشت اطلاعیه جدید دادا

همین دیروز از دکتر فوق تخصص کودکان پرسیدم گفتن نه

همین دیروز از دکتر فوق تخصص کودکان پرسیدم گفتن نه

نمی دونم والا..ما دو تا متخصصکودکان داریم یویشون قدیمی پیش می ره یکیشون جدید...من خودم طبق قدیمیه پیش رفتم پشیمون شدم..اگه دیگه بچه دار بشم طبق ورژن جدید پیش می رم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

یک پوره های میوه هست ساخت ترکیه 

اسمش hero babyطعم خوبی داره بدون مواد نگهدارنده و ساخت شده سبزیجاتتان میوه های فصل 

کوچولو یک ذره قیمتش نسبت به اندرزشون بالاس 

بخر بده 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

گلابی سیب و موز پرتقال لیمو شیرین پسرم یادم عشق لیمو شیرین بود تا میدید نشسته کونش تکون میداد دست می ...

عزیزم 😂😂😂

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نمی دونم والا..ما دو تا متخصصکودکان داریم یویشون قدیمی پیش می ره یکیشون جدید...من خودم طبق قدیمیه پی ...

دکتر پسرم خودش استاد دانشگاه هم هست