2777
2789
عنوان

طلاق میگرفتید

184 بازدید | 19 پست

اگه بدونید شوهرتون جز حقوق آینده مالی اصلا نداره نه خونه نه ماشین درصورتی که خودتون طلاق بگیرید صاحب ماشین و خونه میشید ولی یک دختر داشتید پدرتون خیلی حرف مردم براش مهم و کاملا پشتیبانی نمیکنه ولی پدر خوبی شوهرتون برای بچه تون باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن این کارو برا اون بچه هیچ کس جز پدر واقعیش پدری نمیکنه اگه منظورت درست متوجه شده باشم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

عزیزم این شرایطی که گفتین که شرایط اکثریت جامعه ست

اکثر خانواده ها الان خونه ماشین هیچی ندارن فقط حقوق و یک خونه اجاره ای

همه طلاق بگیرن ؟

چجوری طلاق بگیری صاحب خونه و ماشین میشی ؟ از کجا ؟

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

فقط با طلاق میتونی صاحب خونه و ماشین شی چجوری🤔

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

من تمام سرمایه امون از دست رفت توسط یک کلاه بردار هیچی هیچی نموند ولی موندم باهم ساختیم سخت بود اما الان خیلی براهم ارزش قائلیم انقد سخت فکرش هم نمیکنی همه گفتم ولش کن این دیگه هیچی ندار میخواد چکار کنه با این اوضاع اما من موندم از صفر بدون پشتوانه درست کردیم خداشکر الان نون ۵ تا خانواده را هم ما میدیم

عزیزم این شرایطی که گفتین که شرایط اکثریت جامعه ستاکثر خانواده ها الان خونه ماشین هیچی ندارن فقط حقو ...

خودم دکتری دارم چند بار پیشنهاد کار بهترین جا بهم شد با حقوق بالا شوهرم نذاشت هرچی حرف زدم فایده نداشت نمیزاره نه کار کنم نه بیرون برم میگه طلاق بگیری میکشم تو رو