2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ببین تو ۳۰سالکی تو میتونی هنوز کافه بری جراحی زیبایی کن قرفرن برسی اما مثل ۲۰سالگیت هیچ وقت نمیتونی کار پسانداز ذهن ازاد داشته باشی

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
اره ببین تو ۳۰سالکی تو میتونی هنوز کافه بری جراحی زیبایی کن قرفرن برسی اما مثل ۲۰سالگیت هیچ وقت نمیت ...

ازه میتونی بری

اما بعید میدونم مثل ی جوون ۲۰ ساله بتونی ازش لذت ببری

پشیمون نیستی که چرا عشق و حال نکردی مثلا؟

والا گلم عشق و حالها کلا برا سو استفاده بود اونی که قصد جدی باید می‌داشت رو نداشت، برا همین تصمیمم این بود درس و شغل اولویتم باشه، در این میان کسی که قصد ازدواج داشت هم روش فکر میکردم.، عشق و حال موقت و الکی چیزی عایدت نمیشه، اونم که خدارو شکر، در 29 سالگی با منطق ازدواج کردم و راضی ام

والا گلم عشق و حالها کلا برا سو استفاده بود اونی که قصد جدی باید می‌داشت رو نداشت، برا همین تصمیمم ا ...

میتونم بپرسم عزیزم شغلت چیه؟

اگ دوست داشتی جواب بده

ممنون

من خودم با کارکردن  زیاد تو ۲۰سالگی وخرج نکردن چیزایی رو خریدم ک دیگه برا همه ارزو شده الان اما برگردم عقب بازم همین کارو انجام میدم  چون الان میتونم همون لذت ببرم اما دیگه نمیتونم مثلا خونه ک ۵سال پیش خریدم بخرم یا سفری ک ۷سال پیش رفتم برم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی