2777
2789
عنوان

حرکت جاری

227 بازدید | 11 پست

سلام خانمها من دو تا بچه دارم دختر کلاس اول و پسر پنج ساله و خواهرشوهرم دو تا بچه کلاس دوم جاریم سه تا بچه یه دختر پیش دبستان یه پسر ۴ ساله و یه دختر دو ساله برای نیمه شعبان که من قم زندگی میکنم به خاطر کار شوهرم مهاجرت کردم اینا شهرستانن به خاطر نیمه شعبان با پدرشوهر و مادرشوهرم و برادرشوهرم و خواهرشوهرم همه برای سه شنبه اومدن خونمون منم گفتم مهمانن مهمان حبیب خداست از طرفی مهمان امام زمانن خیلی رفتار خوشی داشتم جاریم از خود صبح چهارشنبه تا جمعه ساعت ۶ صبح میرفتن با برادرشوهرم بیرون سه تا بچه هاش رو خونمون میزاشت تا ساعت سه بعدازظهر خواهرشوهرم مطلقه فوق العاده بچه های بی تربیتی هستن بچه ها همه باهم جمع میشدن سرو صدا و دعوا روانی شدم مستاجر هستم همسایه طبقه پایین معترض شد و بهم حرف زد به نظرتون حق دارم ناراحت بشم یا نه

مادرشوهرم همش میگفت چرا نمیان خواهرشوهرم میگفت قم اومدن حرم و جمکران برن دیگه این همه راه میان منم میگم برن درسته ولی مسئولیت بچه ها شو قبول کنه من این یه چند وقت قبل که بیام قم زندگی میکرد این برخورد ها رو نداشتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق داری والا

من خودم مریضم دارو میخورم خا تو اومدی خونم میومدی بیرون هتل اجاره میکردی چقدر میشد اجاره اش غذات آماده حداقل مسئولیت بچه ها تو قبول کن بچه هاش پوست پرتقال و شکلات اتاقا پر اسباب بازیها همه پخش کرده به روشم دیگه نمیاره

مهمون‌داری با بچه‌ها معمولاً چالش‌برانگیز هست و رفتار مهمونات هم جای انتقاد داره،

اینکه سروصدا کردن و به بچه‌هاشون توجه نکردن، و بعد هم بچه‌هاشون رو رها کردن و رفتن بیرون، قطعاً ناراحت‌کننده است

به نظر من بهترین راه اینه که باهاشون صحبت کنی با آرامش و بدون عصبانیت، ناراحتی‌ات رو ابراز کن بهشون بگو که از رفتارشون چه احساسی داشتی و چه انتظاری ازشون داشتی می‌تونی پیشنهاد بدی که دفعه بعد یا بچه‌هاشون رو با خودشون بیارن، یا اگر قصد بیرون رفتن دارن برای مراقبت از بچه‌هاشون برنامه‌ریزی کنن اینطوری  خودت راحت‌تری

...

من خودم مریضم دارو میخورم خا تو اومدی خونم میومدی بیرون هتل اجاره میکردی چقدر میشد اجاره اش غذات آما ...

وعض منم اوایل ازدواج همین بود .خودمو کلافه و عصبانی نشون دادم ی چند باری دیگه نیومدن

من خودم مریضم دارو میخورم خا تو اومدی خونم میومدی بیرون هتل اجاره میکردی چقدر میشد اجاره اش غذات آما ...

خواهرشوهرم دخترش خوده جوکی کلاس دوم همسری پسر پنج سالمو میکنه که برای پسرم پدرشوهرم زنگ میزنه مثل پیرزنا ار مبکشید باز مادرشوهرم بچه های من باهم دعوا بیفتن خدا رو شکر بچه های خواهرجون اینجوری نیستن وگرنه ما روانی میشدیم اوووف چقدر خودخواه و پررو

به شوهرت بگو یعنی چی کلفت که نیستی من بچه دو سال ونیممو نمیتونم بیشتر از یه ساعت تنها بزارم اونم به ...

شوهرم خودش ناراحت شد میگه من مستاجرم صاحبخونه حرف میزنه 

شوهرم خودش ناراحت شد میگه من مستاجرم صاحبخونه حرف میزنه

بچش خرابکاری کرد مادرشوهرم همش میگفت باز میگفت اللن مادره میاد من اصلا نمیگفتم چی شد چی نشد