2777
2789
عنوان

با دختری ک پیگیر نامزدمه چیکار کنم

160 بازدید | 14 پست

دارم دیونه میشم  ی دختری شش ماهه  همش ب نامزدم زنگ میزنه میگ منو نگیری خودمو میکشم خونت میوفته ب گردنم  همش از عشق علاقش میگه  نامزدم میگ من فحشش دادم ولی با چندین شماره هی زنگ میزنه میگم شمارتو عوض کن  میگ نمیشه این خط  برام مهمه چون مشتری هام اینو دارن

الان ک من گفتم شماره دختره بفرس میگ پاکیدم  دو روزع ازش خبری نیس ک زنگ بزنه خیلی مشکوک نیس این حرف نامردم😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم نامزد بود ی زن مدام اویزونش بچد و دنبال اینا و زندگیشون تو هم پاشید..اون زن هرزه فقط زندگی خواهرم پیچوند.پسره بعد خواهرم رفت با ی زن مطلقه ازدواج کرد...میخام بدونم اون زن هرزه ک مدام جلو اینا سبز میشد و مزاحمت اینا داشت حتی بد خواهرم پیش خونواده پسر میبرد،کدوم جهنمی بود ک این پسر زن گرفت نتونست هیچ غلطی بکنه

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین تاحالا عکس دختره رو برات فرستاده یا صداش رو شنیدیاگر ن ک نامزدت برا جلب توجه ی داستان دروغکی سر ...

نه شش ماه  امشب گفت  ک من بهت دروغ گفتم اون  هنوز زنگ میزنه

بنظرتون شمارشو بدم ب نمایندگی میتونم اطلاعات شخصیشو داشته باشم برم دم خونش جرررش بدم

عزیزم چرا انقدر بیخیالی 

من جات بودم دیگه نمیدیدمش باهاش حرف نمیزدم 

ازش بخواه نداد جدی برخورد کن

نامزدت انگار خودشم بدش نمیاد بترسونش

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

عزیزم چرا انقدر بیخیالی من جات بودم دیگه نمیدیدمش باهاش حرف نمیزدم ازش بخواه نداد جدی برخورد کننامزد ...

میخوام ب مادرم بگم باهاش بحرفه  منم میگم تا وقتی جریان این دختره معلوم نشه ازدواج نمیکنم

میخوام ب مادرم بگم باهاش بحرفه منم میگم تا وقتی جریان این دختره معلوم نشه ازدواج نمیکنم

حتما اینکارو بکن

تا از نامزدت مطمئن نشدی ازدواج نکن

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

اره خدا نابودشون کنه زندگی ها رو خراب میکنن

اره...خواهرم همیشه میگفت ک این زنی ک مدام دست از سر ما برنمیداشت الان کجا بود ک این با کسی دیگه ازدواج کرد

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...