2777
2789

برا خودم که حتی به جفت جورابم نمیتونم بخرم.

رفتم برا بچه م به دست لباس عید بخرم. به حدی گرون بود همه چی، پولم به هیچی نرسید. 

لعنت به پدر نامردش. امیدوارم هرچی از حق من و بچه م به دیگران میده، با جون و سلامتیشون پس بدن.

شبا بچه م میگه دوشت ( گوشت) ، گولش میزنم با سوپ سیرش میکنم بخوابه.

هعی... هیچوقت فکر نمی‌کردم به همچین روزایی برسم. یه زمانی هرچی دلم میخواست می‌خریدم و خرج میکردم... اینم قسمت بچه طفل معصوم بی گناهم بود که تا به دنیا اومد ، ۸ ماهش بود که اون آشغال ولمون کرد.

چند ماهم هست فراریه. نفقه بچمو نداده.شکایتم کردم دستم به جایی بند نشد.

قدر داشته هاتون رو بدونید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان با کی زندگی میکنی عزیزم ؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من اهل مچ گیری تو تاپیکا و ... نیستما خیلی هم بدم میاد ولی شما تو تاپیک دیگتون نوشته بودین میخواین طلا بخرین خب خواهر عزیزم یا سرواریه یا حقیقتو میگی اگر حقیقته خب طلاهاتو بفروش چند سکه پارسیانش کن بعد کم کم ماه به ماه بفروش که اذیت نشی

بمیرم واسه اون‌کوچولوت... کاش بشه بزاریش پیش‌ کسی بری سرکار

خدا نکنه عزیزم... فقط مادرم هست. اونم نمیتونه مواظبش باشه. دست و پاهاش درد می‌کنه. نمیتونه از بچه دو ساله نگهداری کنه. اینم ماشالا خیلی بازیگوش و شیطونه

الان با کی زندگی میکنی عزیزم ؟

با خونوادم... خداروشکر خونه اینا هست که بی سر پناه نباشم... اما هزینه معیشت و زندگی خودم و بچم افتاده رو دوش خونوادم. اینا خودشونم اوضاع مالیشون اصلا خوب نیست و به سختی سر میکنن. یه حقوق بازنشستگی دارن فقط.

کاش می‌تونستم برم سر کار. بچه م ۲ سالشه. مادرمم دست و پاش پرده. نمیتونه از پسش بربیاد