2777
2789
عنوان

اختلاف طبقاتی

82 بازدید | 10 پست

من رهام 23 سالمه تو ی کارخونه ی تولیدی کفش مشغول به کارم و خب خرج تحصیلمو از اینجا میارم صابکارم ی پسر داره اسمش آرینه جاهدیه تو گوگلم میاره کارخونه ی جاهدیو من عاشق این شدم میدونم زیاده خواهیه میدونم خیلی از سرم زیاده ولی میخوامش اصن وقتی میبینم دستام میلرزه بخدااااا😭😭😭

بنظرتون از زیر دست باباش بیام بیرون بعد مثلا با ی پیجی چیزی بهش پیام بدم؟ 

من از لحاظ قیافه و اخلاق هیچ مشکلی ندارم ولی وضع مالیم خوب نیست🥲💔💔💔

معمولا این پسرا خیلی لاشین🤦‍♀️بنظرم فراموشش کن خودتو درگیرش میکنی چندسال و وابسته تر میشی تهشم اگه نشه خیلی اذیت میشی

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پست رو فک کنم قبلا هم گذاشته بودی، چه قشنگ آدرس و نام و... میدی ،چه ریلکس، اگه تاپیکت راست باشه کبوتر با کبوتر باز با باز، پولدارا میرن با یکی پولدار تر از خودشون ازدواج میکنن، خیلی سخت یکی که سطح بالا باشه، میاد با سطح پایین ازدواج میکنه، اونم مگر اینکه انقد عاشق باشه که جلوی مخالفت‌ها وایسه

زندگی فیلم نیست که من مثل تو بودم این گوهو خوردم بدبخت شدم از همین امشب این فکرای احمقانه رو دور کن از خودت پسرا خیلی بی ارزش تر از اونی هستن که ما بخوایم تن و روحمو فداشون کنیم با یکی باش هم سطح خودت

این اگه لاشی بود تو این دوسال ی نخ میداد🥲🥲🥲

چی بگم ازفکرش بیا بیرون ماهایی که میگیم راه های تورور رفتیم حالا نه دقیقا مثل این مشابهش رو رفتیم دیدیم نکن عمرتو وقتتو جوننیتو حروم نکن عزیزم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی