2777
2789
عنوان

تاپیکم قفل شد

869 بازدید | 35 پست

چرا؟

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

اومدم نظرمو بگم دیدم قفل کردین 

تا حالا تاپیک هاتونو ندیده بودم

ولی خواستم بگم بمیرم برای دلت که میدونم و میفهمم چی کشیدی، چون خودمم این درد رو کشیدم

خوش به حالت که میتونی جدا بشی

انشالله بعد از این غم نبینی و پر از خوشی و آرامش باشه زندگیت 

من سالهاست مُرده اَم💔 

دعوا و بحث پیش اومده شاید

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی اون دلنوشته از خودت بود که دیگه منتظرت نمیشم ودیگه دوست ندارم؟؟؟؟ 

میشه کپی کنم ازش

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒✅...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒

اومدم نظرمو بگم دیدم قفل کردین تا حالا تاپیک هاتونو ندیده بودمولی خواستم بگم بمیرم برای دلت که میدون ...

عزیزم خدا نکنه❤️‍🩹

شما نمیتونی جدا شی؟؟

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

اسی چن سالته چن تا بچه داری؟؟؟

۲۶حاملم 

نینی یار قفل کرده احتمالا

بحث نبود چرا قفل کرد 

عزیزم هر انسانی تو زندگیش مسیری رو طی میکنه.

در طی اون مسیر ، سختی ها و مشکلاتی وجود داره تا اون انسان رو رشد بده. مثل سنگی که همراه رود ، غلت میزنه و به سنگهای دیگه و کناره های رود برخورد میکنه و همزمان بخاطر فشار جریان آب ، شکلش تغییر میکنه و صاف میشه. 

زندگی آدم هم همینه ، چه بخواد ، چه نخواد تو مسیر افتاده.

اگه از مانعی جا خالی بده ، حتما موانع بعدی میاد سر راهش که رشدش بده. 

نفسم از جای گرم درنمیاد

میدونم سخته

ولی برداشتن بچه از توی مسیرت ، به راحت تر شدن زندگیت کمکی نمیکنه، بلکه به جای اون مانع دیگه ای میاد تو مسیرت. 

ولی مادر شدن کجا و مشکلات دیگه کجا

با طلاق گرفتن ، یک مانع رو کنار میزنی که گناه نیست.

ولی با سقط کردن ، مانعی رو کنار میزنی که گناه بزرگیه و قتل یک نسل هم به گردنت میفته.

مادر شدن یعنی خدا تو رو انتخاب کرده که بهت امانتی بده

میدونم سخته 

ولی این مانع ، مقدسه .

البته که امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره

منم اومدم بنویسم دیدم قفل شده کاش هیچ زنی علیه زن دیگه اینطوری وارد دسیسه نشه ... خوب بهت چی میدن زندگی یکی خراب میکنی😭😭 اسی امیدوارم همسرت سرش به سنگ بخوره نمیدونم چی بگم اخه تازه ازدواج کردین خوب تو رو نمیخاست چرا ازدواج کرد باهات

چن ماهته؟جداشی بچه رو میخوای چیکارکنی؟

دو 

سقط

عزیزم هر انسانی تو زندگیش مسیری رو طی میکنه.در طی اون مسیر ، سختی ها و مشکلاتی وجود داره تا اون انسا ...

بچه بدون پدر؟