2789
عنوان

شقاق

107 بازدید | 10 پست

دوستان من قبلا حدود سه سال و نیم پیش شقاق شدم اما خدا رو بی نهایت شکر خوب شدم ، الان دوباره از پنجشنبه که رفتم سرویس چند قطره خون اومد از مقعدم ، از اون روز تقریبا هر بار میرم یا با مدفوعم خون هست یا اینکه یکی دو قطره خون میاد ، همش دارم ملین میخورم، چیکار کنم خون نیاد ؟ 

چرا دوباره به خونریزی افتادی؟

یبوست شدم فکر کنم دوباره بعد از چند روز قبلش یکم درد داشتم چون دسشوییم اذیتم کرده بود و اینا بعد فکر کنم برا همین بوذ اشتباه کردم اب هم کم خورده بودم دوباره یه مدتی😓

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یبوست شدم فکر کنم دوباره بعد از چند روز قبلش یکم درد داشتم چون دسشوییم اذیتم کرده بود و اینا بعد فکر ...

سعی کن رژیم غذایی خوبی داشته باشی که یبوست نشی

چون اینطوری خدایی نکرده باز به درد و خونریزی میفتی

اگه هنوز شکمت سفت هستش ، پیدرولاکس کارتو راه بندازه

الان چون زخمت باز شده چند روز طول میکشه خوب بشی

ولی از این به بعد رعایت کن

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
سعی کن رژیم غذایی خوبی داشته باشی که یبوست نشیچون اینطوری خدایی نکرده باز به درد و خونریزی میفتیاگه ...

چند روز طول میکشه دیگه خون نیاد ان شاءالله ؟ چون سری پیش همون سه سال پیش اینا فکر کنم یه بار خون اومد بعد دیگه درد شدید و اینا داشتم اما موقع دفع درد داشتم ولی خون نبود دیگه، این سری درد ندارم تقریبا اما خون هست تقریبا همونطور که گفتن 

چند روز طول میکشه دیگه خون نیاد ان شاءالله ؟ چون سری پیش همون سه سال پیش اینا فکر کنم یه بار خون اوم ...

اگه مراقبت کنی سه چهار روزه معمولا اوکی میشه عزیزم

اگه مراقبت کنی سه چهار روزه معمولا اوکی میشه عزیزم

خدا رو شکر مرسی عزیزم بابت اینکه پاسخ میدی، فقط عزیزم الان من از پنجشنبه این جوریم الان روز چهارمه فکر کنم ولی بازم همراه با مدفوعم گلاب به روت خون بود و یه قطره هم خون اومد بازم ، چیکار کنم ان شاءالله؟

خدا رو شکر مرسی عزیزم بابت اینکه پاسخ میدی، فقط عزیزم الان من از پنجشنبه این جوریم الان روز چهارمه ف ...

قربونت برم

اگه میتونی از فردا هر روز توی تشت آب گرم بشین در حد یه ربع.

معذرت میخوام راحت میگم ، سرویس که میری اصلا به خودت فشار نیار

به اندازه آب بخور به هیچ وجه نباید یبوست بشی

اینا چیزایی بود که دکترم بهم گفت واسه اینکه زخمت زودتر بسته بشه

نگران نباش اگه خونت رنگش روشنه ، مشکل جدی نیست

کم کم اوکی میشی

قربونت برماگه میتونی از فردا هر روز توی تشت آب گرم بشین در حد یه ربع.معذرت میخوام راحت میگم ، سرویس ...

خدا رو بی نهایت شکر ان شاءالله هرچه زودتر کاملا خوب شم، خیلی لطف کردی عزیزم واقعا ممنون دعا کن برام 💖

خدا رو بی نهایت شکر ان شاءالله هرچه زودتر کاملا خوب شم، خیلی لطف کردی عزیزم واقعا ممنون دعا کن برام ...

خواهش میکنم گلم ، حتمااا ، انشالا زود خوب میشییی💋