2777
2789
عنوان

عشقم بخاطر این منو رها کرد که

1420 بازدید | 64 پست

ماهای اول پیگیرم بود هی میگفت دوست دارم تنهات نمیذارم همین ک وابستم کرد گفت چرا دوسم داری حق نداری عاشقم بشی وابستم نشو 

دلیل جدایی ما این بود که من چرا انقد دوسش دارم😭این خیلی خنده داره و عجیب بخاطر دوس داشتن کات کردن

نمیبخشمش شرایط روحیم داغونه مرگ ب این زندگی تحمل ندارم 

چ غلطی کنم خدایا😭

خدایا شکرت🥰🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر

هرکی ادمو عذاب بده و عشقشو نبینه ،همون بهتر گورشو گم نمایه تمام

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

عجب روانی هولی بوده 

دیگه وارد این رابطه ها نشو می ارزه به اینکه اینطوری ارامشو از خودت بگیری و اجازه بدی  هرجا  بی سروپایی بیاد بااحساساتت بازی کنه و دلشو که زدی ولت کنه بره سراغ یکی دیگه ؟

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بهونه بوده بابا چه مسخره بوده حرفش 

ان شاءالله که به حق امام حسین مرده واقعی به زودی بیاد تو زندگیت و خوشبخت باشین کنار هم 

توکلت بخدا باشه

قبلی هم بهتر ک رفت خدا رو شکر کن اون روی خودشو قبل از ازدواج نشون داد

خدایا شکرت🙏
اون از اول اومده بود که بره. ربطی به دوست داشتن و وابستگی ت نداره.

من باورش کردم میگفتم هیچوقت نمیره ولی تو اوج دوستیمون با کمال بی احترامی عین ی سگ وحشی هار اس داد گفت نمیخام تموم 

ب شخصیتم توهین شد 

ولی بازم من دیونه م میدونم

خدایا شکرت🥰🙏

دیگه عشقت نیست عشق کسیه که همه شرایطی همراهت باشهعشق فقط خداست و بس و یکی از بنده هاش که بتونه محرمت ...

بیماری دوقطبی و خودشیفتگیم حس میکنم داره هیچ کس نمیتونه باهاش بسازه منم تحملش میکردم ولی...ولی چون دوسش داشتم الانم دارم ندید میگرفتم 

ما دخترا خیلی ساده ایم 

خدایا شکرت🥰🙏

نامرد گولت زدهکاش دخترا کمی عاقل تر بشن ،هر نر جماعتی بهشون ابراز علاقه کرد باور نکنن

تازه پولم از گرفت نزدیک 15 میلیون تو این چند ماه 

گفتم دیگه پول گرفته نمیره ولی دقیقا گربه صفت شد یهو 

ازین ناراحتم ک ممکنه همش نقشه بوده باشه الانم ب ریشم بخنده 

ولی هنوز باورم نمیشه 😓

خدایا شکرت🥰🙏

2790
2778
2791
2779
2792