2777
2789
عنوان

حسش نیس ...

128 بازدید | 12 پست

حس هیچکاری نیس اصلا حوصله هیچکاریو ندارم ... دوس دارم هییییییچکس نباشه بشینم یه گوشه زل بزنم به یه نقطه فارغ از همه چی ....

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازالودگی هواست.مغزهممون مرخص شده😉

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
افسرده ای خواهر فکری بحال خودت بکن

اصلا دوس ندارم کسی دورو برم باشه دیگه تلگراممو بستم ... چندروزیه واحد بغلیمون که دوستمه زنگ میزنه بیاد پیشم یا برم پیشش جوابشو نمیدم 2هفته س نرفتم پیش مامانم حوصله رابطه با شوهرمو ندارم و حس تنفر و اجبار باهاش دارم .... کلا هیییییچکی دیگه ... کاش یروز فقط یروز واقعا کسی نبود

منم اینجوریم چرا واقعا امتحان دارم هیچی نمیخونم از دم هی خراب میکنم

واقعا کلافه شدم ،نکنه افسرده شدیم؟یا شایدم بخاطر زمستونه،داریم میریم خواب زمستونی😆

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
واقعا کلافه شدم ،نکنه افسرده شدیم؟یا شایدم بخاطر زمستونه،داریم میریم خواب زمستونی😆

من باید برم دکتر روانکاو ولی حتی حوصله حرف زدن با اونم ندارم 😩

من باید برم دکتر روانکاو ولی حتی حوصله حرف زدن با اونم ندارم 😩

منم افسرده ام خیر سرم میرم باشگاه ولی وقتی میام خونه افسرده میشم یه عالمه کار دارم ولی حسش نیس

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔