2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

94 بازدید | 24 پست

سلام دوستان دیروز دم صبح خواب دیدم یکی از اقوام مون که فوت کرده به خوابم اومد دست یه آدمی رو سمت گرفت صورت اون شخص مشخص نبود گرفت سمت من گفت بیا اینم برا تو 

تعبیرش چیه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه مجردی ازدواج میکنی

عزیزم جواب منم بده خیرببینی طلا..من ابجی فوت شدم اومد ب خوابم گفت دلم اینقده شده واست(بند انگشتشونشون داد )منم بهش گفتم توخوبه قدبند انگشته من دلم ی ذرع شدع واست

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

عزیزم جواب منم بده خیرببینی طلا..من ابجی فوت شدم اومد ب خوابم گفت دلم اینقده شده واست(بند انگشتشونشو ...

عزیز دلم خدا رحمتش کنه چه چیزی تو دنیا از خوردنیا دوست داشت همون براش خیرات کن تا بفهمه به یادشی دلم خیلی سوخت خدا با ابرار الهی همنشین کنه

عزیزم جواب منم بده خیرببینی طلا..من ابجی فوت شدم اومد ب خوابم گفت دلم اینقده شده واست(بند انگشتشونشو ...

برین سر خاکشون و واسشون دعا کنید

خدا رحمتشون کنه

غم دیده زاهدان💔😅

عزیز دلم خدا رحمتش کنه چه چیزی تو دنیا از خوردنیا دوست داشت همون براش خیرات کن تا بفهمه به یادشی دلم ...

😔😔خیلی ممنونم ان شاءالله دل پاکت هیچوقت غصه رو تجربه نکنه

برین سر خاکشون و واسشون دعا کنیدخدا رحمتشون کنه

قربونت برم غم نبینی الهی🥺دعا وقران مرتب براش میخونم.یع مدت مرتب هرشب مهمون خوابم بود یبار از ساندویچش دادبه من گفت هانیه بخور ببین چ خوشمزس یبار دیگم انگاربچه بود توخواب دستموگرفته بود گفت خیلی پشیمونم ک خودکشی کردم گفتم نه توخودکشی نکردی  تصادف کردی گفت بچه گول میزنی من از۵طبقه افتادم

قربونت برم غم نبینی الهی🥺دعا وقران مرتب براش میخونم.یع مدت مرتب هرشب مهمون خوابم بود یبار از ساندوی ...

از شما توقع دارن  و اینکه به یادشون هستین میاد همیشه به خوابتون

درکتون میکنم غم خواهر خیلی سخته😪💔

غم دیده زاهدان💔😅