2777
2789
عنوان

اصفهانیا

57 بازدید | 9 پست

سلام ،شب همگی بخیر

من میخوام هفته آینده برای یک گردش کوتاه بیام اصفهان چه مکان های دیدنی و تفریحی را پیشنهاد میدید

چند تا رستوران حوب هم معرفی کنید برم بریونی بخورم

قد۱۵۳/وزن فعلی ۵۶   وزن هدف ۵۰  

کوه صفه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسجد شیخ لطف الله

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بریونی معروف فقط بیرونی اعظم شعبه داره هر جا نزدیک بهت بود برو.

میدان امام برو

بازار میدان امام برو

سی و سه پل

چهار باغ .چهل ستون

پارک ناژوان

کوه صفه رستوران های خوب داره مخصوصا زاگرس

رستوران ته چین طلایی شعبه شمس آبادی

فلافلی ۲۰.

همه را بزنی بلد و ویز اینا راحت برات میاره

پل خواجو برو

پل مارنان برو بستنی معروف دایی غلام یه ظرف بزرگ معجون و هرچی بخوای با قیمت مناسب.

برای خرید میتونی چهار راه نظر بری احتمالا الان پالتو آف خورده خیلی مناسب

میدان شهدا هم خوب برای لباس و کفش

خیابان عبدالرزاق برای وسیله منزل و لوازم ورزشی و کلا عمده فروشی

حتما نباید خرید کنی دیدن خرید بقیه هم لذت بخش

نه اون که خیلی معروفه حتما میرمیک جاهایی که خیلی معروف نیست ولی قشنگ و دیدنی باشه یا حتی مراکز تفریح ...

منم اهل اصفهان نیستم ولی عاشق میدان نقش جهانم بخاطر همی گفتم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.