2777
2789
عنوان

کیا بیدارن😂

100 بازدید | 18 پست

من خودم که فردا باید برم مدرسه هیچی نخوندم اصلن حس و حال ندارم امیدوارم به خوبی بگذره صفر نگیرم🤦🏻😂

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رها کن بره اونقدر سر نمره استرس کشیدم که مجبور شدم قرصایی ضداستزس بخورم حتی سه سال بعد از دبیرستانم

منم چند ماه پیش مجبور شدم بخورم 

خیلی دردناکه من نهمم و طوری امسال سخت گیری شده که قرص داشتم میخوردم که عوارض خوبی نداشت دیگه نخوردم اصلن اثرم نداشت 🤦🏻💔خیلی امسال سختگیری هست یعنی تقریبا هر رشته ای که بخای نمیاری

منم چند ماه پیش مجبور شدم بخورم خیلی دردناکه من نهمم و طوری امسال سخت گیری شده که قرص داشتم میخوردم ...

ببین من سر انتخاب رشته سر یه نمره نمبتونستم برم تجربی 

اونقدر سخت و استرس زااا بوداااااا ولی درست شد 

نگران نباش تلاشتو کن 

برای فردا هم یه نادعلی بخون انشاالله امتحانت لغو میشع ما همبشه اینکار و میکردیم 🤣

ببین من سر انتخاب رشته سر یه نمره نمبتونستم برم تجربی اونقدر سخت و استرس زااا بوداااااا ولی درست شد ...

امتحان نی پرسشه امتحان بود یا داشتم گریه میگردم که نمیتونم بخونم یا تا ۵ صبح میخوندم🤦🏻😂

من تجربی احتمالا نیارم بیارمم نمیرم چون تجربیو نباید به امید خانم دکتر شدن بری چون سخته پس تصميم گرفتم انسانی برم یه امید خانم وکیل شدن🥲😂