2777
2789
عنوان

دلتنگ شوهرمم

2411 بازدید | 63 پست

اعتراف میکنم شب این موقعا دلم برا شوهرم تنگ میشه. یه ماهه داریم دادگاه میریم و تاالان هیچ احترامی بینمون نمونده و هردو طرف به خونواده هامون جلو روشون فوش دادیم و متقابلا خونواده ی شوهرم بهم خیلی بی احترامی کردن به من و خونوادم فوش دادن. حتی شوهرمم به خونوادم فوش داده و منو کتک زده و منم متقابلا اونو زدم. حتی جلوتر از من رفته بود وکیل گرفته بود!! نمیدونم چه مرضیه فک میکنم ته دلم میخامش

شوهرم یبار اومد محل کارم گف جای اینکه پول وکیل بدیم بیا زندگیمونو بکنیم، منم گفتم باشه برو ماشینتو که زدی اسم بابات دوباره بزن به اسم خودت گف نه دیگه اگه برگردیم سر زندگیمون اونو دیگه هیچوقت نمیارم و مال ما نیست! در کل اینو بگم حاضر نیس هیچ تلاشی بکنه ولی میگه برگرد.. به نظرتون ارزش داره با این ادم زندگی کنم؟!!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

توی زندگی که حرمت و احترامی نباشه به نظرم دیگه ادامه دادن به صلاح نیست .. 

مگر اینکه دو طرف آشتی کنن و احترام هارو حفظ کنن

با آرزوی بهترین ها برات .😘

خوشبخت باشی عزیزدلم😙

امیدت فقط به خدا باشه . هرچی صلاحته..

اگه شوهرت واقعا میخواد پس میخوادت.‌گاهی خانواده ها مقصرن یعنی شوهر شمام مونده بین احساسات خودش و طرز فکر خانواده ش . بجای آروم کردنش پرش میکنن.‌من میگم یک مدت بدون اینکه بقیه بفهمن برید مشاوره . اگه هم و دوست دارید از خیلی چیزا بگذرید قرار نیست همه چی بر وفق مراد باشه . چون مشخصه هم خودت دوستش داری هم همسرت