2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غربالگری دوم فقط سونو گرافی هست عزیزم اصلا آزمایش نداشت واسه من ...هفته ۲۱ الی ۲۳ فکر کنم انجام داذم

خدایا به داده ها و نداده هایت شکررررررر....خدایا دخترم در پناه خودت قرار بده ...و هیچ مادری در آرزوی داشتن فرزند چشم انتظار نذار....الهی آمین

بله اصلش سونو هست

۱۵ تا ۲۰ قابل انجامه

دکترت خودش میدونه

اسمش آنومالی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
غربالگری دوم فقط سونو گرافی هست عزیزم اصلا آزمایش نداشت واسه من ...هفته ۲۱ الی ۲۳ فکر کنم انجام داذم

برا کسایی که غربالگری اول همه چی خوب باشه دومی فقط سونو لازمه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

اها

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

به سلامتی فارغ شین مامانایه باردار ان شاالله

سومی هم داره؟غربالگری سه؟کلا چنتاست؟

نه دوتاست

حدود ۲۸ تا ۳۲ هفتگی هم ازمایش خون مینویسه معمولا دکتر و سونو سلامت برا بررسی رشد جنین و موقعیت و جفتش

نه دوتاست حدود ۲۸ تا ۳۲ هفتگی هم ازمایش خون مینویسه معمولا دکتر و سونو سلامت برا بررسی رشد جنین و م ...

شکر خدااا.ممنونم عزیزم

خدایا تو را قسم به مهربانیت طعم شیرین مادر شدن را به تمام زنان سرزمینم بچشان🙏

بله عزیزم مرسی از پاسخگوییت گلم

خدایا به داده ها و نداده هایت شکررررررر....خدایا دخترم در پناه خودت قرار بده ...و هیچ مادری در آرزوی داشتن فرزند چشم انتظار نذار....الهی آمین