2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا تو مجردی دردت یکیه ما دوتا پسر بچه داریم نه خونه ای ن سرمایه ای از ترس آینده نفس نمیتونیم بکشی ...

ازدواج و خونه دار شدن و ماشین دیگه به خاطره ها پیوست

گرگی که دل داره بهتر از طاوسی هستش که رخ داره.                  
ازدواج و خونه دار شدن و ماشین دیگه به خاطره ها پیوست

والا برو سجده شکر کن مجردی بخدا  من اگه مجرد بودم دیگه غمی نداشتم شاید بگی چقدر خودخواهم چون بعضیا فک میکنن تو متاهلی چ خبره و واقعا بجز غصه حرص جوش دعوا ترس آینده خودت جلو فامیل برا آینده بچت ک توف میندازه تو صورتت میگه نداشتی غلط کردی منو بدنیا آوردی هر دیقه درگیری لذت ببر

والا برو سجده شکر کن مجردی بخدا من اگه مجرد بودم دیگه غمی نداشتم شاید بگی چقدر خودخواهم چون بعضیا ف ...

چقدررررر حق گفتی 

واقعا آدم خرررررر باید باشه از مجردی بزنه بیرون 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
والا برو سجده شکر کن مجردی بخدا من اگه مجرد بودم دیگه غمی نداشتم شاید بگی چقدر خودخواهم چون بعضیا ف ...

حرفتون درست ولی صدتا پله جلوتر از ما هستی که اصلا هدفی نداریم همه چی شده تکراری هرچیزی یه حدی داره بیشتر از اون معنایی نداره

گرگی که دل داره بهتر از طاوسی هستش که رخ داره.                  
حرفتون درست ولی صدتا پله جلوتر از ما هستی که اصلا هدفی نداریم همه چی شده تکراری هرچیزی یه حدی داره ب ...

چه پله ای جلو تریم عزیزم؟آرزوی همه چی به دلمونه والا اگه بچه داشتن باعث میشه فک کنی از ما کمتری همچین چیزی نیست یا شوهر داشتن والا بشین درست زندگیتو کن یا خودت پولدار شو یا شوهر پولدار پیدا کن عشق مشق کشکه همش تو این زمونه 

تا ۵۰ سالگیم میتونی بچه دار بشی نگران نباش