arnika123 مدیر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 464 عنوان شیردهی | مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 35 پست مامانا من شیرم خیلی کمه با شیر دوش به زور میاد دخترم الان دوهفته ای هست دیگه سینم رو نمیخوره امکانش هست بخاطر این باشه که مک میزنه سخت میره دهنش دیگه نمیخوره؟؟؟؟مجبورم بدوشم تو شیشه بدم بهش همون pari 70 هستم😊 1396/10/16 | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامیatena عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 2969 اونموقعه سیر میشه و میخابه یا بی قراره؟؟؟؟ میخوابه ولی شیر درست نمیخوره بعضی وقتا هم گریه میکنه با قاشق میریزم تو دهنش تف میکنه بیرون 😐 تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات
arnika123 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 464 عزیزم شیرتو میخوره فقط به شیشه عادت کرده فقط تو شیشه میخوره.. مرسی عزیزم بایو بدوشم دیگه چی کنم همون pari 70 هستم😊
arnika123 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 464 سلام عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟😙😙 نه گلم احتمالا به شیشه عادت کرده،چرا تو شیشه دادی شیرتو؟ سلام گلم خوبی ؟؟؟؟حلما خوبه جیدر خاله؟؟؟آرنیکا رو بردم دکتر اطفال گفت وزنش خیلی پایینه شیر مادر ناکافیه سونو نوشت واسه تشخیص رفلاکس با آزمایش ادرار و مدفوع خداروشکر رفلاکس نداشت آزمایشاتشم خوب خوب بود شیر خشک نان 1 تجویز کرد بهش بدم اما دیکه شیر خودمم خیلی کم شده فک کنم دوروز ندوشم خشک میشه راستی با شیر خشک چند وقته وزن میگیره ؟؟؟ همون pari 70 هستم😊
خانومیه_آقاش عضویت: 1394/09/23 تعداد پست: 12342 سلام گلم خوبی ؟؟؟؟حلما خوبه جیدر خاله؟؟؟ آرنیکا رو بردم دکتر اطفال گفت وزنش خیلی پایینه شیر مادر نا ... سلام عزیزم مرسی خوبیم تو خوبی دختر نازت خوبه؟😙خداروشکر رفلاکس نداره،اره گفتم پیش متخصص ببر طفلک وزنش خیلی کم بودپایه وزن گیری یک ماهه،حالا شروع کن از کم شروع کن بعد زیاد کن ایشالا خوب وزن میگیره😍😍😍نان چربه خوب وزن میده ❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
arnika123 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 464 سلام عزیزم مرسی خوبیم تو خوبی دختر نازت خوبه؟😙 خداروشکر رفلاکس نداره،اره گفتم پیش متخصص ببر طفلک و ... ایشالله تا ببینم چی میشه دیگه همون pari 70 هستم😊
خانومیه_آقاش عضویت: 1394/09/23 تعداد پست: 12342 ایشالله تا ببینم چی میشه دیگه نگران نباش وزن میگیره😙😙 ❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤