2777
2789
عنوان

چیکار کنم

64 بازدید | 6 پست

همکلاسیام میشینن راجع به کتابایی که خوندن فیلمایی که دیدن یا تیم فوتبالی که دوس دارن حرف میزنن میتونن راجع به هرچیزی نظر بدن جاهای مختافو میشناسن حاضر جوابن من هیچ حرفی برا گفتن ندارم هیچوقت حوصلم نمیکشه بشینم نگا کنم کاملا منزوی تا اخر زنگ میشینم رو صندلیم! تو مهمونی ها هم همینطور هیچوقت حرفی به ذهنم نمیرسه بگم حالم از خودم بهم میخوره

تو نی نی سایت بچرخ حاضر جواب میشی😅😅😅

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه سری خصلت ها ذاتیه یعنی طرف خوشگله و خوش ظاهره ولی یه سری خصلت ها اکتباسیه یعنی میتونی به دستش بیاری

این موردی که گفتی اکتباسیه ، بیشتر تو جمع رفقا و خانواده شرکت کن ، خودتو کنار نکش ، تو بحث ها شرکت کن ، بعد از یه مدت خودت تفاوت رو احساس میکنی

همه چیز به ذهن خودت بستگی داره

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا

یه سری خصلت ها ذاتیه یعنی طرف خوشگله و خوش ظاهره ولی یه سری خصلت ها اکتباسیه یعنی میتونی به دستش بیا ...

اخه حرفام احمقانه س هر حرفی میزنم ملت برمیگردن همو نگا میکنن میخندن حس میکنم همه تو دلشون مسخرم میکنن   تو بحثا هم مسلما دوس دارم شرکت کنم ولی فقط شنونده م نظری ندارم هیچوقت ذهنم مثل یه کاغذ سفید خالیه

اخه حرفام احمقانه س هر حرفی میزنم ملت برمیگردن همو نگا میکنن میخندن حس میکنم همه تو دلشون مسخرم میکن ...

چیزی نیست که 2 روزه بخوایی به دستش بیاری پس خجالت نکش و با اعتماد به نفس تو جمع شرکت کن

تو سری خور نباش برعکس پررو باش

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا

اخه حرفام احمقانه س هر حرفی میزنم ملت برمیگردن همو نگا میکنن میخندن حس میکنم همه تو دلشون مسخرم میکن ...

عزیزم در نظر داشته باش اون اکتسابی هست

نه اکتباسی

میدونم کامنت شما نیست...

بطور کلی گفتم😍😉

اکتباسی❎️

اکتسابی✅️

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌