2777
2789
عنوان

کلاهبر داری

225 بازدید | 18 پست

بچه ها بی بی چک لاوین رز نخرین . همش کلاهبرداریه . من اون دفه گرفتم نه خط سی داشت نه خط تی . اصن هیچکدوم خطارو ننداخت ‌ .  فک کردم مال من خراب بوده . دوباره امروز یکی دیگ بازکردم استفاده کردم اینم همینطور بود . بی استفاده بدرد نخور . گفتم بتون پولتونو حروم نکنین ‌ ‌ . منم موندم تو خماری . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شايد مشكل از جيش شماس كاربر گرامى😁😂😂😂

اخه جیش من چه مشکلی داری . بی بی چکش اصن بیخودیه . ازین قطره چکونیا .  اصن خود نوشته تی و سی ک باید رو بی بی چک باشه رو نداشت .و کلا هیچ خطی هم نیوفتاد . حتی یدونه

اخه جیش من چه مشکلی داری . بی بی چکش اصن بیخودیه . ازین قطره چکونیا .  اصن خود نوشته تی و سی ک ...

شوخى بود عزيزم

من هميشه مديكور خريدم هيچوقت هم كاذب نبوده

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞

ولي واقعأ مشكل داره براي من دوهفته بعداز اقدام منفي بود چون قرص مي خوردم تماس گرفتم واپراتورش پرسيدم گفت صد در صد منفيه اين بي بي چك بعد از پنج روز نشون ميده

هيچي ديگه اون ماه باردار بودم😐

محتاج دعام🙏
ولي واقعأ مشكل داره براي من دوهفته بعداز اقدام منفي بود چون قرص مي خوردم تماس گرفتم واپراتورش پرسيدم ...

بنظرت زنگ بزنم اپراتورش فوش کشش کنم . شمارش کو؟ 

خوج بحالت نی نی داری 😔 واس من دعا کن 

عزيزم غصه نخور انقد تست منفى ديدم انقد رفتم سونو گفتن بچه رشد نكرده برو سقط كن خيلى سختى كشيدم خيلى غصه خوردم بعد ٧ سال اين نى نى رو خدا بهم هديه داد

از معجزش غافل نشو نااميد نشو توام مامان ميشى زودى

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞
عزيزم غصه نخور انقد تست منفى ديدم انقد رفتم سونو گفتن بچه رشد نكرده برو سقط كن خيلى سختى كشيدم خيلى ...

عزیزم  😍 خدا حفظش کنه و انشالله یه نی نی سالم و تپل مپل بیاری . من اعصابم خورد شد . باشگاه میرم . بعد باید امروز هزینه ۷۰ تومنشو میدادم . گفتم صبح تست میکنم اگه بودم دیگ نمیرم اگه نبودم میدم . ک اینجوری شد