2777
2789

من صورتم لاغره و دوسش ندارم البته ناشکری نمیکنم در کل راضی نیستم  

خانواده شوهرم خوشگلن همش پشت سرم مسخرم میکنن!! بعضی وقتا جایی میخوایم بریم شوهرم میگه نرو چشمت میزنن احساس میکنم از بودنم خجالت میکشه اخه خیلی از بقیه تعریف میکنه شاید میگه چشمت میزنن ک من ناراحت نشم😐😐 خب لاغر بودن ک جرم نیس 😕 

فقط یبار چندتا دونه ازین گیره های مو گرفته بودم زدم تو موهامو ب شوهرم گفتم ببین چه قشنگه برگشت گفت حالا ن اینکه خیلی خوشگلی ایناهم بهت بیاد!!!! بعد از اون دیگه چیزی نگفت فقط بحث چشم خوردن سر زبونشه. 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بااجازه استارتر شرمندم نمیتونم تاپیک بزنم

من از همکارم خوشم اومده بارها نکاش کردم ولی بیخیاله مغروره  نمیتونم فراموشش کنم ب نظرتون بهش بگم 

خودم خانمم دلم میخاد بهم بگه ولی توجه نداره

کور بود وقتی خاست ازدواج کنه ک الان میگی نکه خیلی خوشگلی؟

خودشون مثلا برت پیتی چیزیت اه اعصابم خورد شد

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسخرت میکنه   چقد بیشعوره 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
بااجازه استارتر شرمندم نمیتونم تاپیک بزنممن از همکارم خوشم اومده بارها نکاش کردم ولی بیخیاله مغروره ...

چرا نمیتونی تاپیک بزنی الان ملت وسط تاپیک یه نفر دیگه جواب تورو بدن خب؟…

من یه چیزی که فهمیدم خیلی از آقایون اگر زن خوشگل دارن دلشون میخواد بکنند تو چشم همه . بگن این ماله منه.

فکر میکنم شوهر منم که همش میگه حجاب حجاب، شاید از چهره من خجالت میکشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چه شوهر بیشعوری، البته ببخشید، موقع ازدواج چشم نداشت؟؟ ضمنا الان صورت استخوانی مد هست و جماعت کلی خرج میکنن بوکال اینا انجام میدن، به دل نگیر، اعتماد به نفست رو به شدت ببر بالا

بااجازه استارتر شرمندم نمیتونم تاپیک بزنممن از همکارم خوشم اومده بارها نکاش کردم ولی بیخیاله مغروره ...

خیلی کارت زشته.تو هر تاپیکی میری .با اجازه رو میگن ولی منتظر میمونن جواب بگیرن  .شش تا تاپیک زدی صبر کن تا دوازده شش تا بعدیو بزن

بی بال

چه شوهر بیشعوری، البته ببخشید، موقع ازدواج چشم نداشت؟؟ ضمنا الان صورت استخوانی مد هست و جماعت کلی خر ...

مدام از پوست خواهر زادش تعریف میکنه منم گفتم خدادادی زیبایی نداره روتین داره ک پوستش خوب میشه پول بده منم خرج کنم میگه ن اونا خود ب خود خوشگلن!!! والا قبلشم دیدم معمولی بود طرف الان پوستش برق میزنه بخدا 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃