توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 481 عنوان طلسم تو کادو 307 بازدید | 31 پست تو باکس کادویی که گرفتم یه میخ پیدا کردم😐بعد اتفاقی تو گوشی کسی که کادو داده بود بهم دیدم یکی شماره دعا نویس خواسته بود ازشینی چی😐 دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 1403/11/27 | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرزمینن عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 3245 بااجازه استارتر شرمندم نمیتونم تاپیک بزنممن از همکارم خوشم اومده بارها نکاش کردم ولی بیخیاله مغروره نمیتونم فراموشش کنم ب نظرتون بهش بگم خودم خانمم دلم میخاد بهم بگه ولی توجه نداره
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 8762 تبریک میگمطلسم شدی با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 481 یعنی برو دنبال باطل کننده جادو بگرد ترسیدم والا دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13729 برو رفعش کن خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏
loverrrr عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 1209 یاخدا سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 481 زیر پوشال بود دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 481 بااجازه استارتر شرمندم نمیتونم تاپیک بزنممن از همکارم خوشم اومده بارها نکاش کردم ولی بیخیاله مغروره ... نه نگو دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 481 تورو خدا نترسونین منو😐 دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 481 آخه من اعتقاد ندارم دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
hdgehhdbkcj عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 883 بااجازه استارتر شرمندم نمیتونم تاپیک بزنممن از همکارم خوشم اومده بارها نکاش کردم ولی بیخیاله مغروره ... بیخیال شو مثل اینه از زمین به اسمون بباره مرد باید عاشقت بشه