2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال داشتم 

من 2 روز مونده ب پریودیم الان چندروز درد زیر شکم دارم و تکرر ادار اینها جز علائم بارداری میتونه باشه؟؟

وبسا چیزی را ناخوش دارید ودر حالی ک ب صلاح شماست وبساچیزی  را دوست دارید ک ب زیان شماست وخدا میداندو شما نمیدانید
الان جواب میده؟

اگه 8 روز گذشته احتمال خیلی زیاد نشون میده

ازمایش اگه بدید ک صددرصد نشون میده

وبسا چیزی را ناخوش دارید ودر حالی ک ب صلاح شماست وبساچیزی  را دوست دارید ک ب زیان شماست وخدا میداندو شما نمیدانید

چراقرصای اورژانسی قلابی شدن.منم ماه پیش رابطه بدون جلوگیری داشتم ازاین دوتایی هاخوردم یک هفته بعدلکه بینی داشتم خیلی کم.الان یک ماه گذشته بایک هفته تاخیرهنوزپریودنشدم

خدایاشکرت
وای ما نامزدیم بدبخت میشم...

استرس نداشته باشید وقتی دخول نداشتین چطور باردار بشید

منم گفتم جهت اینکه استرستون از بین بره یه بی بی چک بزنید من بارداری اولم 2روزه مونده بی بی چک زدم مثبت بود 

چراقرصای اورژانسی قلابی شدن.منم ماه پیش رابطه بدون جلوگیری داشتم ازاین دوتایی هاخوردم یک هفته بعدلکه ...

اوووه چ ریسکی میکنید ؟؟؟؟رابطه بدون جلوگیری ؟؟

از این ب بعد ببشتر حواستو جمع کنید 

من تا حالا ازقرص های اورژانسی استفاده نکردم اطلاعاتی زیادی در موردش ندارم

اوووه چ ریسکی میکنید ؟؟؟؟رابطه بدون جلوگیری ؟؟ از این ب بعد ببشتر حواستو جمع کنید  من تا حالا ...

آره عزیزم حالاهم اینطوری شده من تاحالاپریودام منظم بوده نمیدونم حالاچیکارکنم

خدایاشکرت