2777
2789
عنوان

خانمای وارد

101 بازدید | 13 پست

من درد پریودم زیاده خانما گفنم ممکنه اندومتریوز باشه باید برم سونو ،کسی میدونه سونوش چجوریه ؟و اینکه من دخترم معایناتش چجوریه،خیلی میترسم اگه میدونید بهم بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اندومتریوزم خانمی،و فکر میکنم مشکلم اززمان مجردیم بوده و من نفهمیدم،من دوسال عقدبودم و بعداز عروسی و بعداز اولین پریودی دل درای وحشتناکی اومدسراغم موقع پریود ک فقط با امپول مسکن اروم میشدم،بعداز یه سونو شکمی معمولی گفتن کیست داری و گفتن سه ماه قرص جلوگیری مصرف کن تا اب بشه،آخه فک میکردن کیست معمولیه،اما وقتی هیچ تغییری نکرد گفتن اندومتریوزه

❤❤❤
حتما پیگیری کن چونوواسه ایندت مشکل درست میشه خدایی نکرده

وای خدای من همینو کم  داشتم ، کم بدبختی دارم😢😢😢😢پریودای من دوسه سال اول اصلا درد نداشت اصلا انگار ن انگار پریودم ، الان سه سال اخیر خیلی خیلی درد داره،یعنی ممکنه بعذا ایجاد بشه؟

وای خدای من همینو کم  داشتم ، کم بدبختی دارم😢😢😢😢پریودای من دوسه سال اول اصلا درد نداشت اصلا ...

نمیدونم باهم فرق دارم،توحتمابرو دکتر ببین اوضاعت چجوریاس،یادمه اونموقع ک میرفتم دکتریه دختر15ساله با مامانش اومده بود،همین مشکلوداشت،دکتره گفت حتما باید عمل بشه و عملشم باعث میشه دختربودنش ازبین بره،حالا نمیدونم چراعمل بسته نمیکرد،مامانشم میگفت وای پس چجوری شوهرش بدم،دکتره گفت واسش برگه پزشگی میدم،ولی ب من گفتم لیزری عملت میکنم،فقط دوسانت رو شکمتوبازمیکنیم

❤❤❤