reyhanebanooooo مدیر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 58 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 61 پست بهش پیام بدم جوابمو میده ؟ برمی گرده؟ 1403/11/27 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 دوستان کارت ستاره میخواستم بریزم براتون یه کاربر اعصابمو ریخت بهم شبخوش هرکس نظر شخصیه خودشو داره گاهی به انسان ها برمیخوره گاهی نه چون اکثر بچه ا رنگ لباس اول میپرسن ازاین دسته سوال ها ناراحت نشین🌹 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 وایییییی بعد مدت ها دیدمت چطورییییی جیغغغغغغ همیشه تو این حس شیشمی ها هستی هیچوقت ترک نمیکنی شناختی ... خیلی وقت بود نبودم😂تازه برگشتم بگم نه میزنی؟؟؟؟؟چطوری نااازم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mdhrjcjsn عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 2944 تا 70درصد خودش بازگشت داره یه سوال ببخشید وقتتون رو میگیرمایا همسر ایندی من غربیه س یا پسرعمومه؟ بعد میشه بگین کی ازوداج میکنم و همسرم چطور ادمیه؟ 😍ببخشید ک وقتت رو گرفتم ی دنیا ممنون😍💙
mdhrjcjsn عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 2944 وایییییی بعد مدت ها دیدمت چطورییییی جیغغغغغغ همیشه تو این حس شیشمی ها هستی هیچوقت ترک نمیکنی شناختی ... ی سوال ببخشید میپرسم شما غزل عمرانی هستین؟ ❤🙂
9776atosa عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 376 مگه من مسخره توام یا بیکارم که رنگ لباست بگم کی با رفیقم حرف میزنم؟ امشب بهم پیام میده یعنی
بچه_مامانم_هستم عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2476 خیلی وقت بود نبودم😂تازه برگشتم بگم نه میزنی؟؟؟؟؟چطوری نااازم؟ چرا نبودیی شناختی یا نه سیسی 🥺💔 وای دلم تنگ شده بیا بغلم ببینمم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 چرا نبودیی شناختی یا نه سیسی 🥺💔 وای دلم تنگ شده بیا بغلم ببینمم نمیپرسیدم دیگه الانم دعوا شد دیدی😂😂یادم نیس ولی یه حس صمیمیتی دارم ازت🥺😳😍😍ناااازم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
بچه_مامانم_هستم عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2476 نمیپرسیدم دیگه الانم دعوا شد دیدی😂😂یادم نیس ولی یه حس صمیمیتی دارم ازت🥺😳😍😍ناااازم منو نشناختی ناراحت شدم ولی من از پروفایلت سریع فهمیدم یادت نیست تو تاپیک همین حس شیشمی آشنا شدیم بعدش همه جا دیدمت گوگولی گفتم چرا همش میری حس ششمی قول دادی نریییی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 منو نشناختی ناراحت شدم ولی من از پروفایلت سریع فهمیدم یادت نیست تو تاپیک همین حس شیشمی آشنا شدیم بعد ... وووای یادم اومد عکس بچه پروفت بود خیلی ناز بود؟گفتم دعوام کن منو دیدی؟ببببیا بینمت جوجهههه چطوز نازخوشگلم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 منو نشناختی ناراحت شدم ولی من از پروفایلت سریع فهمیدم یادت نیست تو تاپیک همین حس شیشمی آشنا شدیم بعد ... ناراحت نشی کوجولوووووووو چطور من با پروفایا خیلی میفهمم عکس یه نی نی بود؟بیا قهر نکن اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
بچه_مامانم_هستم عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2476 وووای یادم اومد عکس بچه پروفت بود خیلی ناز بود؟گفتم دعوام کن منو دیدی؟ببببیا بینمت جوجهههه چطوز نازخ ... اره شناختی افرینننننننن گلیگیلگیگلی ذوقققق
بچه_مامانم_هستم عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2476 ناراحت نشی کوجولوووووووو چطور من با پروفایا خیلی میفهمم عکس یه نی نی بود؟بیا قهر نکن اره بود قلبم گوگولی چرا نبودی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 اره شناختی افرینننننننن گلیگیلگیگلی ذوقققق اره نااازم چخبر چیکارا میکنی؟چرا پروفتو عوض کردی😂 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته