2777
2789
عنوان

بوی دهان

76 بازدید | 14 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

من یه مشکلی دارم اینکه دهنم بو میده یعنی نیم ساعت که چیزی نخورم حس میکنم دهنم بو میده 

به خاطر این موضوع خیلی اعتماد به نفسم رو از دست دادم 

کسی این مشکل رو داشته؟؟

چطوری خوب شده؟؟😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول سلامت لثه و دندونتو فراهم کن بعد یه قرص میگن خوبه من گرفتم یه شب درمیون میخورم منم دهنم خیلی بو ...

میشه اسم قرص رو بگید 

پس چطوری بعضیا روزه می‌گیرند و اصلا دهنشون بو نمیده😟

من خیلی حساسم، اول باید از سلامت لته ها مطمئن باشی، با آب نمک دهان رو هر روز شستشو بده بعد خمیر دندان، ودر انتها یه کوکولو خمیر دنداد رو مسوا بزن روی زبان رو مسواک بزن

یعنی چند ساله که به این نتجه رسیدم زبان خیلی مهمه، اصلا هیچ بویی نخواهد داد

اوضاع دندون و معدت مناسبه؟

سنگ لوزه نداری؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

یه دندونم فقط یکم خراب شده معدم هم مشکل نداره سنگ لوزه رو نمیدونم چطوری بفهمم سنگ لوزه دارم؟؟

ممکنه برای همون دندونت باشه 

سنگ لوزه رو باید یکی دیگه برات چک کنه 

نور بندازه ته حلقت با مثلا ته قاشق یا گوش پاک کن ببینه سنگ لوزه داره یا نه،اگه سنگ لوزه داشته باشی روی لوزه ها نقطه های سفید دیده میشه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️