2777
2789
عنوان

جهت خنده😂💔

129 بازدید | 10 پست

🤣خونه ما اینجوریه که

همه سرشون تو گوشیه🤳🏻🤷🏻‍♀️

تا کانال تلویزیون رو عوض میکنی...

همه میگن:

عع داشتیم میدیدیما🤣🤣🤣

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

-یکی میگه عشق تمام ماجراست ❤

-یکی میگه رفیق خوب تمام ماجراست 🤝

+من: خواب تمام ماجراست ولمون کنین بخوابیم😂😂😴

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که میگن ادم توی محدودیت ها پیشرفت میکنه راست میگن

مثلا خود من ۱۰ دقیقه نتم قطع شد توی همین محدودیت تونستم نت همسایه رو هک کنم

😐😂😂😂

‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

وای گفتی خوااااب‌ خواااب

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یکی‌رو میخوام همونجور ک مامانم مواظب قابلمه‌ های تفلونشه مواظبم باشه..😂💔

آقا ما یه مرغی داریم از وقتی فهمیده گرون شده دیگه تو خونه تخم نمیکنه!

میگه منو ببرید بیمارستان سزارین، طبیعی هیکلم خراب میشه

اینکه دورت شلوغه از خوبیت نیست

جاهای رایگان و کم هزینه همیشه شلوغه😂

طرف از جهنم فرار میکرده داد میزده یا ابلفضل جهنم اتیش گرفته😂