2777
2789
سلام مینا جانم خوبی عزیز دلم؟؟؟ ببین گلم للان باید فقط در درجه اول ارامشت رو حفظ کنی بلد اینکه هر چ ...

باش عزیزم دستت درد نکنه، بعد رابطه خیلی خون ریزی داشتم بعدش این مدلی شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مینا جونم منتظرم بیا بخم بگو ازمایش دادی؟؟ حالت بهتره؟؟ دکتر رفتی؟

عزیزم جواب آزمابش مثب بود دکتر بهم شیاف پروژستورن داد گفت مقعدی روزی یه دونه استفاده کن بعد دوهفته برو سونو ببینیم روند بارداری چیجوری بود،،،، من نمیدونستم باردارم وگرنه رابطه رو میذاشتم کنار.امیدوارم هرچی خیر همون پیش بیاد

عزیزم جواب آزمابش مثب بود دکتر بهم شیاف پروژستورن داد گفت مقعدی روزی یه دونه استفاده کن بعد دوهفته ب ...

دیروزکه بی بی مثبت شد کاش دیگه دیشب نزدیکی نداشتی البته خدا. کریمه اصلا نگران هیچیییییی نباش 

الان دیگه نصف بیشتر همه باردارا لک و این مشکلات رو دارن ولی حل میشه و ۹ ماهو با سلامت میگذرونن

خدایا کمکم کن
فدات بشم مینا گلم  به خدا نمیدومم چرا ولی یه جوری یادتم انکار مدتهاست میشناسمت از خدا میخوام ...

مرسی عزیزم، خیلی کمتر شد،،،،، همین محبتت دنیا دنیا برام ارزش داره 

سلام مینا جونم. خوبی عزیزم؟؟؟ مینا بهتر هستی؟؟ یه خبری از خودت بده. دوست گلم 

سلام عزیزم خدارشکر بهترم، فعلا استراحت میکنم تا برم سونو ببینم قلبش تشکیل شده یانه،به نظرت کی برم که بهم استرس وارد نشه

سلام عزیزم خدارشکر بهترم، فعلا استراحت میکنم تا برم سونو ببینم قلبش تشکیل شده یانه،به نظرت کی برم که ...

سلام مینا جونم. چه خوب میکنی که میای و از حالت. بهم میگی .

انشالله که قلبشم تشکیل میشه و همه مراحل رو به سلامتی میرید جلو .

ببین به من گفت ۸ هفته برو فکر میکنم زودتر نری بهتره چون. ممکنه لقاحت دیر گرفته باشه و قلب هم بالطبع دیرتر تشکیل میشه و اگر زودتر بری یهو استرس بهت وارد نشه ‌.

حالا دکتر گفته چندم بری؟؟؟

ببین. وقتی برای صدای قلب رفتی گوشی مبایلتو روی حالته. ریکورد یا ضبط صدا. بزار البته دکتر نباید بفهمه شاید نزاره و بزار کنار یا یه جوری بزار که صدای قلبشو ضبط کنی که بعدش همش دلت میخواد بشنوی هی

خدایا کمکم کن
سلام مینا جونم. چه خوب میکنی که میای و از حالت. بهم میگی . انشالله که قلبشم تشکیل میشه و همه مراحل ...

ممنون عزیزم، آره زنگ زدم گفت هفته هفت یا هشت برو بهترین حالت منم همون موقع میرم حوصله استرس الکی ندارم

سلام مینا جونم. چه خوب میکنی که میای و از حالت. بهم میگی . انشالله که قلبشم تشکیل میشه و همه مراحل ...

امروز صبح پاشدم لک بینی بیشتر شد دعا کن برام نمیدونم تحمل دارم ازش دل بکنم یا نه