2777
2789
هر زمانس بزنی جواب میده ولی اوایل بارداری باشه چون میزان هورمون توی ادرار کمتره میگن صبح بزنین که اد ...

چشم میام خبرش میدم، گفتم شاید کیستی چیزی دارم ما از این شانسا نداریم که باردار بشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم میام خبرش میدم، گفتم شاید کیستی چیزی دارم ما از این شانسا نداریم که باردار بشیم

خوب گلم یه بار بی بی بزار و اصلا تصور کن که منفیه حداقل بزار

بعد منفی هم اگر شد بیخیالش باش تا. ۳روز دیگه 

خدایا کمکم کن

سلاممممممم مینا جوووون 

ای جان دلممممم مبارکتتتتت باشههه

وای الان چه حالیی داری 

ای خدا شکرتتتت. الهی خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه 

الهی به سلامتی و دل خوش این ۹ ماه رو طی کنی 

من بازم منتظرتم. فردا ازمایش دادی بیا و بازم بنویس باشه؟؟؟؟

نمیتونم بگم چقدرر خوشحال شدم

خدایا کمکم کن
سلاممممممم مینا جوووون  ای جان دلممممم مبارکتتتتت باشههه  وای الان چه حالیی داری  ...

ممنون بابت دعاهای قشنگت آره خیلی استرس دارم چشم حتما فردا خبرش بهت میدم ممنون که بودی انشاالله هرکی دلش بچه میخواد خدا بهش یه نی نی سالم وصالح بده

منم ممنوتتم که برام میای و مینویسی دوست خوب و گلم 

انشاله فردا هم اینجا بهم خبر بده هم یه تاپیک اگر صلاح دیدی بزن و ار خوشحالیت و اینکه چقدر منتظر بودی بزن که همه منتظرا امیدوار بشن ولی قول بده اگد تاپیک زدی همینجا برام  لینک بزار منم بیام 

راستی مینا جونم نمیدونم که به همسرت گفتی یا نه ولی اگر نگفتی نگووو بزار فردا یه برنامه بریز و یه جور سورپرایزش کن که همیشه خاطرش بمونه 

خدایا کمکم کن

منم ممنوتتم که برام میای و مینویسی دوست خوب و گلم 

انشاله فردا هم اینجا بهم خبر بده هم یه تاپیک اگر صلاح دیدی بزن و ار خوشحالیت و اینکه چقدر منتظر بودی بزن که همه منتظرا امیدوار بشن ولی قول بده اگد تاپیک زدی همینجا برام  لینک بزار منم بیام 

راستی مینا جونم نمیدونم که به همسرت گفتی یا نه ولی اگر نگفتی نگووو بزار فردا یه برنامه بریز و یه جور سورپرایزش کن که همیشه خاطرش بمونه 

خدایا کمکم کن
منم ممنوتتم که برام میای و مینویسی دوست خوب و گلم  انشاله فردا هم اینجا بهم خبر بده هم یه تاپی ...

هستی دوست خوبم من بعد چند سال باردار شدم حدود سه سال پیش هم یه سقط داشتم الان از صبح لکه بینی دارم خیلی استرس دارم احساس میکنم در توانم نیست دوباره بعد چند سال انتظار همون اتفاق بیوفت نمیدونم چیجوری باید خودم آروم کنم

سلام مینا جانم خوبی عزیز دلم؟؟؟ ببین گلم للان باید فقط در درجه اول ارامشت رو حفظ کنی

بلد اینکه هر چییی سریعتر اقدام کن برای اینکه شیاف پروژسترون بزاری و امپول بزنی منم مقل تو بودم لک داشتم و دوستمم تازه خونریزی داشت اونم نه یک بار۴ بار شدییییید ولی دکترمون دکتر مرجان محبوبی بود  اینقدرر این دکتر حاذقه که واقعا بعد خدا اونه که بچه رو نگه میداره 

اگر تهرانی همین امروز برو پیشش 

ف۳ط اگر میتونی برو اورژانسی یک ازمایش بتا با تیتر بده سریعا ساعت ۱ تا ۱ و ریع باید زنگ بزنی مطب محبوبی اشعال هم بود هی بگیرررر. برای همین امروززوقت میده برو پیشش بهت میگه چیکار کنی که بتونی نگه داری 

ابدا نگران نباش هر چی اللن استرس بگیری هورمونات به هم میریزه و لک بینیت بدتر میشه چه بسا همون خوشحالی و هیجان دیروزت باعث شد الام لک بیاد وگرنه تا دیروز اوکی بودی 

دکتر محبوبی شمارش ۸89۰۱۶۶۴ مطبش خیابان مطهری روبه روی هتل تهران نبش خیابان سربداران  ساختمان پزشکانه 

منو با خبر کن ازخودت مینا 

خدایا کمکم کن