2777
2789
عنوان

کیا درس میخونن

70 بازدید | 8 پست

نمیدونم چرا اینقدر می‌ترسم خیلی می‌ترسم من کلاس دهمم انسانی تو اتاقم هر وقت درس میخونم واقعا وحشت میکنم بعضی وقتا داد میزنم احساس میکنم خیلی غریبم حالم خیلی بد میشه میبینم خانواده ام بدون استرس نشستن باهم فیلم نگاه میکنن ولی من تو اتاقم تنها درس میخونم اینقدر استرس دارم که حد نداره هر چقدر درس میخونم انگار هیچی نخوندم چرا تا این حد استرس دارم؟

....

ای بابا چرا اینجوری هستی ؟ وقتی میخونی به هدفت فکر کن و موفقیتت تا حالا خوب بشه

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

دهم همینطوریه اینکه هرچی میخونی به چشم نمیاد .

ولی اگه خیلی اذیتی میتونی با دوستای آنلاین بخونی .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم رشتم انسانیه 

بخاطر اینکه شاید خیلی زندگیتو محدود به درس میکنی و حدس میزنم تنها باشی 

بنظرم بعضی مواقع برو سالن مطالعه یا کتابخونه و برو بیرون بلافاصاله بعد از درس خوندن تاحالت بهتر بشه

منم رشتم انسانیه بخاطر اینکه شاید خیلی زندگیتو محدود به درس میکنی و حدس میزنم تنها باشی بنظرم بعضی م ...

وای از کجا فهمیدی ؟

من هیچ جا نمیرم تنها جایی که میرم مدرسه هست هر شب قبل خواب برنامه میریزم من ساعت ۳ ظهر از مدرسه میام سریع لباسامو در میارم از ساعت ۳ و ۱۰ دقیقه شروع میکنم به درس خوندن همش وسط درس خوندن گریه میکنم 

شاید باورت نشه ولی خدا شاهده از اول مهر تا حالا هیچ جا نرفتم پامو میزارم بیرون از خونه اینقدر استرس میگیرم که میخوام خفه بشم حتی حیاط هم نمیرم یه هوا بخورم صبح تا شب خودمو تو اتاقم زندونی کردم هر لحظه به درس فکر میکنم یک لحظه ذهنم آزاد نمیشه 😭😭😭😭

....

وای از کجا فهمیدی ؟من هیچ جا نمیرم تنها جایی که میرم مدرسه هست هر شب قبل خواب برنامه میریزم من ساعت ...

بابا سوابق تحصیلی که حذف شده مگه نمیدونی؟؟دیگه بخاطر درس که نلاید این کارارو با خودت بکنی . ول کن هر چه باداباد

بابا سوابق تحصیلی که حذف شده مگه نمیدونی؟؟دیگه بخاطر درس که نلاید این کارارو با خودت بکنی . ول کن هر ...

پرسش های کلاسیم چی من بیچاره ام بیچاره 

من میخوام سال دیگه برم نمونه درس بخونم این مدرسه ای که الان میرم سال دیگه نمیخوام برم سطح آموزش افتضاحه اصلا 

از غصه دارم دق میکنم نمیدونم چیکار کنم من تنها راه نجات زندگیم کنکوره ولی همش دارم گریه میکنم دارم نابود میشم 😭😭😭😭😭

....

پرسش های کلاسیم چی من بیچاره ام بیچاره من میخوام سال دیگه برم نمونه درس بخونم این مدرسه ای که الان م ...

ببین واقعا نمونه همچین گلی به سرت نمیزنه اتفاقا من دهممو تو یه مدرسهنمونه گذروندم ولی از یه طرف با امتحانات و سخت گیری های بیجاشون معدلتو یهو میبینی شدید میکشونن پایین 

خیلی خودتو به مدرسه وابسته نبین ، کلیپ های اموزشی زیاد ببین تست حل کن نمونه سوال هم همینطور 

دهمو خیلی بنظرم جدی نگیر و سعی کن واسه یازدهم دوازدهمت اماده بشی