2777
2789
عنوان

اگه بهتون

45 بازدید | 3 پست

بگن که همین فردا قراره بمیرید و دیگه فردا رو نخواهید دید چه حسی بهتون دست میده احساس گناه می‌کنید یا نه احساس سبک بودن و یجورایی راحت تر با این موضوع کنار میاید؟ من خودم زیاد استقبال نمیکنم چون یزره احساس میکنم گناهکارم بخاطر بهشت و جهنم نمیگما!! به هر حال آدم‌ با وجدان راحت بمیره راحت تره قبول دارید.

میرم دست چند نفر دیگه که خون ملتو تو شیشه کردن میگیرمو با خودم میبرم

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم ازته قلبم خوشحال میشم .انقدر مشکلات دارم که آرامشمو تومردن میبینم

اون که آره این دنیا خیلی مسخرس ولی خب بخاطر مشکلاتی که هست بخوای یا دوست داشته باشی بمیری یکم چی بگم والا یجوریه