امروز صبح پریود شدم دارم میمیرم از درد تورو خدا راه حل سریعی دارید بهم بگید فردا امتحان مهمی دارم اما از درد نمیتونم از جام تکون بخورم تورو خدا کمکم کنید حالم خیلی بده یه مسکن خوردم ولی تاثیری نداشت،دارم میمیرم
خیلی بده درکت میکنم منم یبار سر جلسه امتحان از استرس پریود شدم از درد نمیتونستم پاشم برگه رو بدم استاد اومد خودش گرفت ،حالا هی میگفت پاشو برو دیگه ،مگه من از جام تکون میخورم دوسه بار گفت گفتم حالم بده سرم گیج میره بهتر شم میرم ،خدا میدونه به چه عذابی خودمو رشسوندم خونه ،پولم همراهم کم بود مامانم اینام ی شهر دیگه ،میگفتم اگه بیافتم اینجا از درد بمیرم کی میاد جنازمو جمع کنه
نه،منم هرماه پریود میشدم مامانم میومد میبردتم دیگه معلمام عادت کرده بودن
ممکنه دور از جونت اندمتریوز داشته باشی ، حتماااا برو دکتر سونو بت میده ضخامت اندومتر کنترل بشه ، تغذیه تو رعایت میکنی؟ یا ممکنه سردی رحم باشه ، بهرحال حتما باید بررسی بشه تا در آینده ب مشکل نخوری.
سردیجات زیاد میخورم اصلا چیزای گرم دوس ندارم از شیرینجات متنفرم ، یه کیلو خیار میخورم ولی یدونه خرما ...
من حالت تهوع هم دارم یه پروفن میخورم گلاب ب رو برمیگرده... مجبورم شیاف استفاده کنم چن ساعتی راحتم ، بهرحال سونو میدادی ابعاد اندومتر خیالت راحت میشد. چن روز مونده ب موعدت توی چای ولرم یه قاشق عسل و زنجبیل و دارچین قاطی کن. یا کلا گرمیجات بخور بخدا تاثیر داره.
بعد امتحانام حتما میرم سونو ، تا حالا نرفتم چجوریه؟ باید برم به دکتر چی بگم
چون دختری معاینه و اینا فک نکنم بکنه فقط میگه ۱۰مریضیت نمیدونم چندم باید بری سونو ، از احوالات بگو ، بگو که دردت زیاده ، حتما خودش بت سونو میده ، من دو دفعه رفتم ، مث خانمهای باردار ، کلا سردی هم باید رعایت کنی حتی چن روز قبل موعدت ، چون هر دوش نازایی میاره.
عزیزم شما حتما چک کن ببین آندومتریوز نداشته باشی ... واسه دخترا از سونو مخصوص آندومتریوز ک از مقعد میگیرن معلوم میشه ... با ام ار ای هم میشه... منم مجردم و درد پریودیم همین بود فهمیدم اندومتریوز دارم بعد ک عمل کردم دیگه حتی ی مسکن ساده هم نیازم نمیشه