2777
2789
عنوان

انتخاب پرده

353 بازدید | 32 پست

سلام،بچه ها میشه تو انتخاب پرده راهنماییم کنین؟الان چه پرده هایی مد شدن؟ خونمون مال خودمونه و میتونم زیاد هزینه کنم برای پرده، حریر ساده ی ساده قشنگتره یا مثلاً از مدل قابی ها با گلای ظریف؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا بهش فکرم نکن.. از مد افتاده و خونرو خیلی شلوغ نشون میده

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من پرده ی خونمون ی حریر طرح داره خیلی خیلی ظریفه ... ک طرح هاش خیلی به چشم نمیاد تو نور کم به چشم میاد 

خیلی قشنگه دوس دارم

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

پرده ی ورتیکال چجوریه؟ تو اینستا دیدم خیلی خوشگل بودن

ورتیکال قشنگه

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ساده ساده

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

ببین ی چیز ساده بخر 

من حریره بالاش نباتی پایینش نسکافه ای ساده و قشنگه 

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام