2777
2789
عنوان

تناسب اندام

214 بازدید | 13 پست

اگه میخوای تا عید شکمت آب بشه لاغر بشی یکم توپرتر بشی

عوض قرص و ویتامین 

بیا اصولی رایگان زبانشناسی شو 

پاکسازی و اصلاح مزاج مساویست با حال خوب و اندام ایده ال

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

بگو ببینم چی هست

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو ببینم چی هست

تو واتساپ عکس زبان همراه سن و قد و وزن برام میفرستی بعد برات وقت مشاوره میدم بهت زنگ میزنم علت مشکلت بررسی میشه و حالا تصمیم با خودته که چه اقدامی انجام بدی

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

تو واتساپ عکس زبان همراه سن و قد و وزن برام میفرستی بعد برات وقت مشاوره میدم بهت زنگ میزنم علت مشکلت ...

مممنونم واتساپ ندارم ،فقط جوش پشت کتف علتش چیه

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

مممنونم واتساپ ندارم ،فقط جوش پشت کتف علتش چیه

عوامل متعددی می‌تونه داشته باشه که دقیقا با زبانشناسی و پرسش و پاسخ میشه پی به علتش برد

غلبه صفراب، غلبه سودا، تجمع بلغم ، مصرف غذاهای گرم و چرب ،اختلال در هضم و کبد، عدم تعادل مزاج، بوست و تجمع سموم

فکر کن همه عکس زبونشون رو بفرستم اوکی بای🫤

برای اینکه شناختی از علم زبانشناسی ندارین

من میخوام انجام بدم چطوری؟

بیا پی وی شماره واتساپ میدم

شرایط ارسال عکس رو برات میفرستم

اها

zaban.shenasy3

آدرس پیج اینستاگرام

میتونی اینجا پیام بدی

برای اینکه شناختی از علم زبانشناسی ندارین

می‌دونم هست اینجوری ولی من متاسفانه حالت تهوع میگیرم شما به این چیزا اوکی هستین به شما مربوطه حتی میگم بهم پولم بدن بگن بیا دندون پزشک باش به خدا اصلا قبول میکنم اصلا بدم میاد دهن کسی رو ببینم هر کی از یه چیزی بدش میاد شاید یه چیزای هس که توام بدت میاد

://chat.whatsapp.com/HhylZsa74R12PGSM1LHb0J

آدرس پیج زبانشناسی واتساپ

آدرس تلگرامtak_1664

پیج اینستاگرام

@zaban.shenasy3