2777
2789
عنوان

نامزدی و عقد

433 بازدید | 52 پست

برای عقد هم خانواده داماد برای عروس خرید میکنن؟

من بله برون نداشتم ک خرید کنن تو صیغه

الان برای عقد ک برج ۳ خرید میکنن؟

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

بله باید خرید کنن

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خرید میکنن انگشتر طلا لباس کیف کفش

ینی برج ۲ اینا عقد باشه هم برای عقد خرید کنند هم برای عید ؟ 

لباس عقد با کیه؟

هم تو عید خرید کنن هم برای عقد؟ لباس عقد با کی هست؟

شهر ما و خانواده ما رسم داره کل مراسم عقد با خانواده عروسه لباس و هزینه ها ولی داماد باید جدا خرید کنه 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

شهر ما و خانواده ما رسم داره کل مراسم عقد با خانواده عروسه لباس و هزینه ها ولی داماد باید جدا خرید ک ...

ینی چی داماد باید جدا خرید کنه؟

شهر ما و خانواده ما رسم داره کل مراسم عقد با خانواده عروسه لباس و هزینه ها ولی داماد باید جدا خرید ک ...

مگه داماد برای عروس نمیخره؟

لباس عقد با پدرتونه ک البته پدر من گردن نگرفت

ولی با نامزدم میرم احتمالا برا عید و عقد یکجا خرید 

البته زیادم تو دست و بالش نیست حدود بیست تومن قید خیلی چیزی رو فعلا زدم گفتم بهش فشار نیاد کم کم میخریم

اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡

لباس عقد با پدرتونه ک البته پدر من گردن نگرفتولی با نامزدم میرم احتمالا برا عید و عقد یکجا خرید البت ...

عقدت کی هست؟ 

مگه داماد برای عروس نمیخره؟

لباس عقد نه عزیزم عروس باید بخره 

لباس عقد با پدرتونه ک البته پدر من گردن نگرفتولی با نامزدم میرم احتمالا برا عید و عقد یکجا خرید البت ...

بله برونم ک نداشتم همه چیم میگن عروس خودش بگیره☹

عقدت کی هست؟

واقعا مشخص نکردیم گفتم اردیبهشت گفت عروسی داداشمه

برج سه هم من امتحان دارم شاید اول چهار

اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡

ینی برج ۲ اینا عقد باشه هم برای عقد خرید کنند هم برای عید ؟ لباس عقد با کیه؟

لباس عقد با خانواده داماد ۰  دیگه عیدی جداگانه ست شاید پول بیارن یالباس یا کارت هدیه ببینی چی میارن خودشون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم