2777
2789
عنوان

چه چراغ سبزی نشون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس خیلی نمیبینیش🤔مطمئنی کسی رو نداره خودش؟اول سعی کن بیشتر ببینیش

نه زیاد،رفتارش که اینو نمیگه بابا هر منو میبینه انگار جن زل میزنه ،بعد اون روز دیدمش با دوستش بود منم دید به دوستش با صدای بلند میگفت نظرت چیه بریم برف بازی،اصن میدونی نمیفهممش😂🤦🏻‍♀️

نه زیاد،رفتارش که اینو نمیگه بابا هر منو میبینه انگار جن زل میزنه ،بعد اون روز دیدمش با دوستش بود من ...

اره میفهمم چی میگی 

واقعا ادم بعضیارو نمیفهمه 

رفتاراشون گنگ هست 

به نظرم اینجور ادما ببخشیدا یکم خورده شیشون بالاست.

اره میفهمم چی میگی واقعا ادم بعضیارو نمیفهمه رفتاراشون گنگ هست به نظرم اینجور ادما ببخشیدا یکم خورده ...

اره واقعا ،ببین میخوام باهاش سر حرف بازکنما ولی نمیتونم😂

خب تو که اصلا اقدامی نکردی الان از کجا بفهمه ازش خوشت اومده یا نه؟ یه بار نخ بده یه طوری که متوجه بشه جذبش شدی یه حرکتی بزن اگه میخوای وایسی اون بیاد جلو شاید هیچوقت نیاد

خب تو که اصلا اقدامی نکردی الان از کجا بفهمه ازش خوشت اومده یا نه؟ یه بار نخ بده یه طوری که متوجه بش ...

متوجه ام ،خب همینو موندم‌ چطور نخ بدم بفهمه؟🤦🏻‍♀️

عزیزم خلاقیت داشته باش 🤣تو همون موقعیت یه چیز جور کن دیگه بیشتر پسرا فاز خنده و شوخی فک کنم بیشتر خ ...

میترسم سوتی بدم😂بهش بگم خانواده خوبن؟یا چه خبر؟واااای خب معلومه جواب کوتاه میده😭

عزیزم خلاقیت داشته باش 🤣تو همون موقعیت یه چیز جور کن دیگه بیشتر پسرا فاز خنده و شوخی فک کنم بیشتر خ ...

یا اگه بهش بگم رنگ لباسش بهش میاد؟خیلی ضایع اس؟🤦🏻‍♀️

نه زیاد،رفتارش که اینو نمیگه بابا هر منو میبینه انگار جن زل میزنه ،بعد اون روز دیدمش با دوستش بود من ...

بذار یه تقلب برسونم بهت: به بهونه های مختلف باهاش سر حرف رو باز کن، هر وقت لطیفه یا مطلب جالبی یا حتی بی مزه گفت تو بخند، هر وقت صحبت میکنه تا جای ممکن بهش نزدیک شو و به چشاش و دهنش زل بزن با کمی لبخند ملیح طوری که حس کنه مشتاقی واسه گوش دادن به حرفاش، هروقت میبینیش سلام و احوالپرسی سفت و جدی و با لبخند داشته باش، عشوه و ناز و لوندیات نشون بده... با اینا پاس میشی یا بیشتر بگم؟😂

بذار یه تقلب برسونم بهت: به بهونه های مختلف باهاش سر حرف رو باز کن، هر وقت لطیفه یا مطلب جالبی یا حت ...

افرین اره اینا خوبه 

دقیقا همه ی اینارو با شوهر خودم داشتم چون خیلی ساله میگذره نکاتشو یادم رفته دیگه😅