2777
2789
عنوان

کیک قابلمه ای

510 بازدید | 33 پست

میخوام درست کنم، فقط میترسم بسوزه، چون یبار درست کردم زیرش سوخت وسطش خمیر بود.

چیکار کنم خوب در بیاد

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

من کیک درست میکنم با قابلمه عالی میشه عین بیرونیا توش پوچ میشه الان دستور پختشو برات تایپ میکنم

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کف قابلمه کاغذ روغنی بزار رو در قابلمه دمکنی بزار خوب میشه

کاغذ ندارم🥲

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

۱۵ دقیقه قبل شعله پخش کن بذار ، حرارت به شدت کم باشه ، بعد ۴۵ دقیقه در قابلمه رو بردار یه سیخ چوبی و یا خلال دندون بزن وسطش اگه چیزی نچسبیده بهش یعنی پخته.

فقطم کف قابلمه رو چرب کن 

موندم زیاد نریز 

آرد ۲ لیوان 

شیر نصف لیوان 

تخم مرغ ۳ تا 

روغن نصف فنجان 

شکر یک الی نصف لیوان 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

من کیک درست میکنم با قابلمه عالی میشه عین بیرونیا توش پوچ میشه الان دستور پختشو برات تایپ میکنم

مرسی عزیزم ممنونم ازت

فنجونی درس کن

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!!