2777
2789
عنوان

بچم بی ادبی کرد منم تو دهنش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7811 بازدید | 257 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم قبلا از این اظهار نظر ها زیاد داشتم که بعضیا میگن که یه مقدار مشخص کن و فلان

از وقتی خودم بجه دار شدم فهمیدم هیجی تاثیر نداره و همش چرته اصلا دنیای بجه داری با خیالات ما و حرفای روانشناسا فرق داره

ولی درکل دو چیز رو میدونم که باید براش مقدار تعیین کنی و باید شما بدونید که کجا خرج میشه و تو چارچوب باشه

وگرنه ممکن خرج چیز های بدی بشه

یا خوراکی هم باید کنترل بشه وگرنه رشدش و اینده ش بد میشع

دکتر عزیزی می‌گفت اصلا به بچه‌ها پول تو جیبی ندین نازپرورده میشن قدر نمی‌دونن بابت کارهایی انجام میدن بهشون پول بدین البته نه هرکاری مثلاً مرتب کردن اتاق وظیفه اش هست نباید پول دادبه عنوان مثال اومد همراهتان خرید وسایل خرید رو براتون آورد توی خونه یا ماشین رو شست بهش پول بدین اما خیلی نباشه مقدار کم بدین بدونه زحمت داره  من ماهی یه باز به دخترم پول میدم بوفه خرید کنه 

خدایا نظری شاید بشود فرجی
عزیزم فک نمیکنی شما خیلی غیرمنطقی اید؟۱۹ ساله و ۲۰۰ هزار تومن؟؟؟؟؟؟مگه میشهههههه

تو بعضی تاپیکا بعضی نظرات رو می‌خونی تعجب می‌کنی و باور نکردنی 

من دخترم خیلی قانعه همیشه پول بخواد به باباش میگه بابا اگه داری اگرم نداری مهم نیست، ولی سر ماه یا ۸۰۰ یا یه تومن میزنه به کارتش، واسه بیرون رفتن  با دوستاش شارژ و لباس و اینام جدا براش میگیریم

یه کافه برن یه پاستا یا پیتزا بخورن میشه چهارصد تومان 

خب دو باررم برن تو ماه تموم میشه اون ۸۰۰ بیشترم برن پول میدم بهش

دیگه دختر ۱۷ـ۱۸ ساله یا باید تامین بشه یا می افته تو فکر پسر و شوهر و...

مآهان بهش ۲۰۰تومن میدادم ازوقتی شوهرم گفت نده نهاربامانمیخوره وهله هوله میگیره قطع کردم

هفته ای یک بار بهش پول توجیبی بدید به اندازه یه خوراکی 

اما واقعا ۲۰۰ تومن واسه یه پسربچه ۱۰ ساله  زیاده یعنی نمیتونه مدیریت کنه شما هم یه دفعه پولشو قطع کردی معلومه که ناراحت میشه

من پسرم رو عادت دادم خودم خوراکی میخرم یا از خونه  چیزی تو کیفش میزارم گاهی در هفته میگه مامان پول بده میخوام امروز بادوستام از بوفه مدرسه خرید کنم منم بهش  به اندازه یه خوراکی پول میدم

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
یه بچه ۱۰ ساله ۳ میلیون؟چه خبره.مگه بچه چه خرجی داره

واییییییییی ک دیونه ام کردید برای بار هزار م 

اون موقع ک من کامنت گذاشتم نگفته بود ده سالشه و پسره

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

خواسته پسرتون طبیعیه 

چه اصراری دارید ندیده بگیرید آخه😑

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.