2777
2789
عزيزم مرسي بابت نظرت

غذاهای سر د.مرغ و ماهی و اینطور چیزا کمتر مصرف کن.گوشت بره عااالیه..چای‌زعفرون دم کنید.دارچین‌و زنجبیل.قطره گل سرخ‌ک دوستامون گفتن..موز و انبه..شیرموز داخلش پسته نارگیل و بادوم هندی مخلوط کنین.معجون درست کنین

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوچیزای گرم من الان رمانیسم دارم,گردو موز فلفل نعناع سیر وخیلی چیزای دیگه,,,,اما اینو میدونم ک سردی ب تنهایی همیشه ی اسیبی ب بدن میزنه مثلا ماست ب تنهایی نباید خوردوبا نعناع باید قاطی شه,,,کلا ی دکترامریکایی میگف کل امراض جهان روخوردن همین چیزای سرده وباید رعایت شه,,,دارچین وگرمیانه هم یادم رف

فقط خودتوخودتوخودت
مرسي عزيزم طب سنتي خوبه يا نه

اره۱۰۰درصد کمکت می‌کنه اما حتم از ی متخصص کمک بگیر..چون بعضی دارو گیاهی است مصرف زیادش برعکس عمل می‌کنه.یا ممکنه از همون اول بدن بهش حساسیت نشون بده

جدي يعني سردي أمراض زيادي مياره؟؟؟؟

اره میگف قانون من اینه تمام امراض دنیا از سردیه مثلا اگه ب سراثرکنه میشه میگرن ب کلیه اثرکنه مشکلات کلیه,,,خیلی تاکیدمیکرد هرچیزسردو ب همراه گرم بخورین ماایرانیا برنج ومرغ وماست زیاد میخوریم اما سمه

فقط خودتوخودتوخودت
عزيزم چ متخصصي؟؟؟

مثلا ی عطاری معتبر برو..باهاشون صحبت کن بهت مشاوره بدن...معمولا ی برنامه مثلا۲ماهه میدن..تغذیه و دارو و اینطور چیزا..بعد اون میبینن بدنت جواب داده یا نه