2777
2789
عنوان

خواهشا بهم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کلی دلستر خوردم شیرم زیاد بشه، هیکلم بهم ریخت😑😑😑

دقیقا یکی از اشتباهات من

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
  کاربچه بمرور ادمو لاغرمیکنه,رفتارهمسرتم طبیعیه چون توجهت ب بچه زیاده و ب اون کم,,,اکثر ...

نه عزیز توجهم به همسرم بیشتر از بچه اس 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
خب دوس ندارم بینمون فاصله بیفته 

درسته ولی اگه همش بری طرف مرد، به مرور ازت فراری میشه معمولا

سعی کن آراسته باشی و محیط خونه آرامش داشته باشه

یه تایمی رو هم کلام باشید (حتی شده ده دقیقه)

اینطوری از هم دور نمی شید

وقتی بچه میاد، طول مبکشه تا زندگی روی روال قرار بگیره

منم نی نی سه ماهه دارم میدونم سخته ولی چاره ای نیست🌼🌼🌼

نفوس حق النفس میدهند...
خیلی بهش توجه میکنم و اهمیت میدم حتی یکی دو ماه اول از مامانم خواستم که بچه آرو یکی دو ساعت نگه داره ...

وقتی بچه هست شوهرتو تو الویت قرار بدهدبزار حس کنه اون اوله!

مردا خیلی حسودن

من خیلی به بچه اولم توجه میکردم کلا این اخلاق خانوادگی مونه که بچه زیادی برامون عزیزه و همین  باعث سردی بین منو شوهرم شد و زیاد دعوا میکردیم ولی برای دومی تجربم بیشتر شد و مشکلی نداشتم

مثلا اگه شوهرت چیزی خواست و بچه هم داشت گریه میکرد ولی نه خیلی حاد اول حرف شوهرت رو اجرا کن بعد به بچه برس

یا مثلا بلند بلند با بچه حرف بزن بگو آروم باش برم برای بابای غذای خوشمزه بپزم یا فلان کارو بکنم تابلو نه ولی یه جور که شوهرت حس کنه تو داری تموم تلاشت رو برای اون میکنی

سعی کن بچه رو با باباش تنها بزاری تا اونم احساس پدر بودنو داشته باشه ولذت ببره

حوصله کن و راههای مختلف امتحان کن

سلام ابجی خوبی میشه درخواست دوستیمو قبول کنی یه سوال دارم اگه نمیشه هم میشه اون دعای محبت کردن که توی یه تاپیک گفتی رو بگی و راستی توی یه پست دیدم که حاجت داستی درخواست دوستیمو قبول کنی یه چیز محشرم برا اون میدم بهت که ان شا الله نتیجه بگیری 🥰