2777
2789
عنوان

همسر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 210 پست
از قیافه افتادم بخدا.بابام همیشه بهم میگه همه ازدواج میکنن قشنگ میشن تو چرا میمون شدی

ای بابا از همین فردا شروع کن 

حواست به خودت باشه اون شوهرت که هیچ

خودت خودتو دوست داشته باش عاشق خودت باش

میدونم اینکارا دل و دماغ میخادا 

اما انگیزت این باشه که با این کارا و به خودت رسیدنا ازش انتقام بگیری حرصشو در بیاری

ای بابا از همین فردا شروع کن  حواست به خودت باشه اون شوهرت که هیچ خودت خودتو دوست داشته باش ع ...

بخدا از همه چی کشیدم حالی برام نمونده من که انقد رو خودم وسواس بودم همش ارایش کرده بودم این مرد منو نابود کرده شدم یه ادم شلخته بی تظم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره بخداااا قسم نگاهاش رفتاراش با خواهرم.اومده بود خواهرم خونمون مهمون داشتیم دستش رو پشتم بود خواهر ...

حواست باید بیشتر به خواهرت باشه 

حتا اگه شوهرتم نتونی کنترل کنی 

خواهرتو میتونی 

مراقبش باش هواشو داشته باش روزایی که شوهرت خونس نزار خواهرت بیاد خونتون 

حواست باید بیشتر به خواهرت باشه  حتا اگه شوهرتم نتونی کنترل کنی  خواهرتو میتونی  م ...

نمیزارم بیاد خونمون اصلا.کلا تو جنع که باشیم بیشتر میره سمت خواهرم تا من که زنشم یا از اون نظر میپرسه ....

بخدا از همه چی کشیدم حالی برام نمونده من که انقد رو خودم وسواس بودم همش ارایش کرده بودم این مرد منو ...

خوب حالا تلافی کن

با حال خودت 

بین اون دردی که تو دلت هست چه آرایش کنی چه نکنی کم نمیشه پس غصه و مشکلت با همسرت با بخودت رسیدنات از بین نمیره

اما

یچیزی این وسط هست

اینکه وقتی بخودت میرسی اون میفهمه که این تویی که بخودت ارزش  میدی نه شوهرت حتا اگه اونم دوستت نداشته باشه بازم تو لایق دوست داشتن هستی و عاشق خودتی

دوم اینکه با رسیدن به سر وضعت چش اونایی که نمیتونن خوشبختیتو ببینن کور میکنی مثلن همین دخدرای فامیلشونو که میگی مطمن باش با دیدن سر و ضع آشفتت بیشتر خوشحال میشن و جیگرسون خنک میشه

این حداقل کاریه که میتونی کنی

میدونم اولش سخته 

اما تگه تو بخای میتونی انجامش بدی

نمیزارم بیاد خونمون اصلا.کلا تو جنع که باشیم بیشتر میره سمت خواهرم تا من که زنشم یا از اون نظر میپرس ...

تو جمع خیلی نمیتونه مانور بده بقول خودت در حد یه نظر 

اما یجورایی به خواهرت حالی کن که بهش محل نده

بگو آبجی من تو خوبی توشک ندارما ولی چن تو جمع این رفتارا میشه بقیه راجبت فکر نادرستی شاید کنن بگو من نمیخام کسی یه سر سوزن هم به خواهرم شک داشته باشه یا فکر بدی راجبش کنه کلی هم اولش از خواهرت و خوبیاش تعرف کن و اینکه چونکه دوسش داری خواخرتو ازش این درخواستو داری