2777
2789
عنوان

همسر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 210 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل مالی داری؟یعنی نمی تونی بعد از جدایی شرایط قبلت و تحمل کنی؟

دیگه طالقت هیچی رو ندارم.خودمم که منبع درامدی ندارم.به منم میخواد پول بده هزار تا قربون صدقه باید برم.کلی بد بیراه میگه تا بهم پول بده

درسته باید همینکارو کنم

یعنی الان جدا بشی بازم دیره‌‌‌..ب قرآن نهایتش۱سال اذیت میشی.بعدش خودت انقد پیشرفت کن انقد موفق باش  ک ازون۱۰۰برابر بهتراش واست سر و دست بشکونن..

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
دیگه طالقت هیچی رو ندارم.خودمم که منبع درامدی ندارم.به منم میخواد پول بده هزار تا قربون صدقه باید بر ...

اگه می تونی کنارش زندگی کن فقط برای اسایشت،تا یکم پس انداز کنی بعد جداشی،فکر کن کارمنده تویه فقط بهت پول میده ،تا بتونی پس انداز کنی یواشکی،بعد دیگه گریه نکن ،دیگه اذیت نشو،ببین کدوم راه بهتره

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
فکر کنم همینم بشه چون وقتی نخاد بفهمه کاری از دستم برنمیاد

فکر نکنی فقط اینه مشکلت ،وارده زندگی بشی هزاران تا مشکل پیش میاد ،بعد دیگه تحمل نداری که،خانوداش هست،هنوز کلی اخلاقاش مونده بری زیره یک سقف تا بفهمی،خوده زندگی سخته به اندازه ب کافی دیگه فکر کن توش خیانتم باشه ،وحشتناکه

اگه می تونی کنارش زندگی کن فقط برای اسایشت،تا یکم پس انداز کنی بعد جداشی،فکر کن کارمنده تویه ف ...

نمیده که الکی باید بدونه واسه چی دارم خرج میکنم.اینجوری پول نمیده وگرنه که جمع میکردم

نمیده که الکی باید بدونه واسه چی دارم خرج میکنم.اینجوری پول نمیده وگرنه که جمع میکردم

پس بی خیال ،خودت بری کارکنی شرافتش بیشتره

تو میتونی فقط ارادتو قوی کن.به ازدواج هم حالا حالا با کسی فکر نکن

به دوره دوسال ازش بیخبر بودم کات بودیم

اما بازم برگشتم

اما اینبار یه فرقی باقبل کردم اینکه انگار بکم پخته تر شدم