2777
2789
عنوان

از الان شروع کنم میشه

175 بازدید | 7 پست

واسه فرهنگیان حدودا ۲ ماه وقت هست صفر مطلق نیستم تستی هم کم و بیش خوندم ولی شما فک کن صفر ام چون شل خوندم میشه واقعا اونایی که واقعا میدونن میشه بیان

نهایی و کنکور دوازدهم جمع کنهرچی رو بخوای میشه واقعا باید تلاش کنی

آبجی نهایی رو بعد کنکور یا از فروردین میخونم الان اولویتم کنکوره که دعوت به مصاحبه بشم فقط 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبجی نهایی رو بعد کنکور یا از فروردین میخونم الان اولویتم کنکوره که دعوت به مصاحبه بشم فقط

کنکورو جمع کن میتونی 

تا اردیبهشت دوماه وقت داری دیگه میشه انشالله به امید خدا

کنکورو جمع کن میتونی تا اردیبهشت دوماه وقت داری دیگه میشه انشالله به امید خدا

مرسی عزیزم واقعا خوب نمیخوندم دیشب مامانم یه چیزی گفت که تا ته دلم سوخت گفت عین گدا ها از منو بابات پول میخوای بخدا شکستم

مرسی عزیزم واقعا خوب نمیخوندم دیشب مامانم یه چیزی گفت که تا ته دلم سوخت گفت عین گدا ها از منو بابات ...

عزیزممممممم الهی 

اشکال نداره از الان به بعد تمام تلاشتو بکن موفق ک بشی بری دانشگاه فرهنگیان خودت حقوق میگیری منت بقیه روهم نمیکشی من امسال پشت کنکوریم و هدفمم فرهنگیانه دعامیکنم جفتمون باهم قبول بشیم و هرکسی به هرچیزی ک میخواد برسه

عزیزممممممم الهی اشکال نداره از الان به بعد تمام تلاشتو بکن موفق ک بشی بری دانشگاه فرهنگیان خودت حقو ...

انشالله قبول میشیم هر دوتامون 

من واقعا انتظار همچین حرفی از مامانم نداشتم 

انشالله قبول میشیم هر دوتامون من واقعا انتظار همچین حرفی از مامانم نداشتم

اره میدونم ادم دلش میشکنه یهویی شاید مامانت هم میخواسته به خودت بیای و بیشتر درس بخونی عزیزم بخاطر اینده خودت گفته