2777
2789
عنوان

بچها زود بیاین

101 بازدید | 10 پست

تو رو خدا دارم دیونه میشم خسته شدم امروز رفتیم مهمونی عمه شوهرم واسم کوفت کرد انقد منو تحقیر کرد جلو خانوادش هی گفت تو منو بهدچنگ زدی هی من خشگلم افتادی تو به گیرم.خلاصه منو کرد سکه یه پول بچها خسته شدم تو رو خدا بگین چیکار کنم از این رفتاراش 

متوجه نشدم ولي اهميت نده

خودشو كوچيك كرده و نشون داده مني كه انقدر سن دارم هيچي حاليم نيست

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجه نشدم ولي اهميت نده خودشو كوچيك كرده و نشون داده مني كه انقدر سن دارم هيچي حاليم نيست

همش تحقیرم میکنه جلو همه خودشو بالا میدونه.امروز هرکی اومده بود به زنش احترام میذاشت این به فکر خوش بش با دختر عمهاش بود.اونا هم منو با دلسوزی نگاه میکردن

الان فهمیدم.داری راجع به شوهرت حرف میزنی.فک کردم عمه ی شوهرت تحقيرت کرده

منم اين فكرو كردم

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
همش تحقیرم میکنه جلو همه خودشو بالا میدونه.امروز هرکی اومده بود به زنش احترام میذاشت این به فکر خوش ...

ببخش بي احترامي كردم

ولي نميتونم كمكي كنم چون واقعا نميدونم بايد با اين مرد چيكار كني

تنها راه مردن منه خیلی خستم😢😢😢

برو مشاور