2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پس نمی صرفه نوار بهداشتی ما میخریم ۳۰ تومن آخه نمیخوام هرروز هرروز لباس زیرم و لباسام بشورم

علاوه بر اینکه نمیصرفه خیلی بزرگه نمیشه استفاده کرد . منم پریودیم خون زیاد میاد از زیر نوار بهداشتی یه دستمال پشمی می‌زارم شب هم یک بار نزدیکای ساعت سه یا چهار میرم دستشویی اینجوری لباسهام یا رخت خوابم کثیف نمیشه 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

اتفاقا همین امروز یه کلیپ راجع به بهداشت دوره پریودی دیدم طبق تجربه شخصیش میگفت به علت خونریزی زیاد توی دو سه روز اول پریودی از پوشاک بزرگسالان استفاده می‌کنه

شما هم به نظرم موقع خونریزی زیاد از شورتکس خوب هم میتونی در کنار پوشاک بزرگسال استفاده کنی حالا در کنارش بقیه روزا از پد های بزرگ عادی استفاده کن

اتفاقا همین امروز یه کلیپ راجع به بهداشت دوره پریودی دیدم طبق تجربه شخصیش میگفت به علت خونریزی زیاد ...

خونریزی زیاد نیست فقط شره میکنه و ابکیه خونه به پشت میخوابم زیر پس میده 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
زیاد نیست ولی شره میکنه

آره اگه کاری که من میکنم رو بکنی لباس زیر و رخت خوابت تمیز میمونه 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن