2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 40 پست
چراااا؟الان عضو شدی وتاپیک خیانت

فدای تو بشم امروز شونزدهمه😂

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا براتون اتفاق نیفته نمیتونید نظر بدید. 

اگر تو و بچه رو دوست داره و تا الان اذیتت نکرده و زندگیت تو رفاه روحی بودی. با مشاور صحبت کن. جدایی آخرین راه. 

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
اگر بدونم شوهرم کلا آدم کثیفیه و دنبال این برنامه هاس که جدا میشم اگه بدونم نه حالا یه گوهی خورده و ...

همسر من فوق تلعاده ادم اروم و بنظر چشم پاک میاد اصلا هم تو نخ این کارها نیس همیشه باهمیم. ولی میبینی ک پیش اومده و شک کردم. شماهم دلخوش نباش به این حرف ک شوهرم اهل این چیزا نیس. ان شالله ک همه اینطور باشن

من صد در صد مرگ تدریجی خواهم داشت...

چون نه میتونم از بچم جدا شم نه میتونم باهاش زندگی کنم... پس مجبور میشم بمونم و بسازم...

البته انشاالله واسه هیچ خانواده ای پیش نیاد 

نمیکنه چون مطمئنم

این حرفم که خانومهایی که دائما تکرار میکنن که همه مردها خیانت میکنن جای تاسف داره  و حرف کاملا بی پایه و اساسیه 

وقتی عشق باشه وقتی به نیازهای طرف مقابل احترام بزاری وقتی همیشه شاد باشه هیچوقت خیانت نمیکنه 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

اگه موقعيتم خوب باشه بچرو بر ميدارم ولش ميكنم☺️

اگه موقعيتم خوب نباشه تا موهاش مثل دندونش سفيد بشه پيش ميمونم و شكنجش ميكنم 😏

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
همسر من فوق تلعاده ادم اروم و بنظر چشم پاک میاد اصلا هم تو نخ این کارها نیس همیشه باهمیم. ولی میبینی ...

هروقت شک کردی به همسرت اول له رغتارهای خودت شک کن که حتما خلعی وجود داره 

تحت تاثیر تاپیک هم قرار نگیر عزیزم قدر همسرت و زندگیت رو بدون

چه جالب. امشب بدجوری داشتم به این موضوع فکر میکردم اگه یه روزی خدای نکرده بفهمم برای همیشه از زندگیم حذفش میکنم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
هروقت شک کردی به همسرت اول له رغتارهای خودت شک کن که حتما خلعی وجود داره  تحت تاثیر تاپیک هم ق ...

اره شما درست میگی حرفاتون ارامش بخشه. زندگیم رو دوست دارم و سعی کردم حنی الامگان بهترین باشم براش

هروقت شک کردی به همسرت اول له رغتارهای خودت شک کن که حتما خلعی وجود داره  تحت تاثیر تاپیک هم ق ...

ولی آیا همبشه باید زن کاستی داشنه باشه و  مرر بره خیانت کنه؟ دلیل قانع کننده ای نیس 

اره شما درست میگی حرفاتون ارامش بخشه. زندگیم رو دوست دارم و سعی کردم حنی الامگان بهترین باشم براش

من سنم کم نیست که فکر کنید بی تجربم این حرف رو میزنم

اکثر کسانی که خیانت دیدن حتما کمبودی کذاشتن

البته کمبود اونی نیست که تو ذهن خودمونه باید ببینیم همسرمون چه نیازهایی داره

اصلا به تاپیکا اهمیت ندین چون میدونم آدم ناخوداگاه تحت تاثیر قرار میگیره حتی خودم  

با آرامش به زیبایی های زندگیت فکر کن و به نیازهای همسرت گاهی یه نیاز عاطفیه خیلی کوچیک باعث خیانت میشه 

الان درصد خیانت خانوما نسبت به آقایون بیشترم هست منتها خانوما مخفی کارترن

ولی آیا همبشه باید زن کاستی داشنه باشه و  مرر بره خیانت کنه؟ دلیل قانع کننده ای نیس

ما برای چی ازدواج مبکنیم؟؟؟ برای اینکه نیازهای عاطفیمون مرتفع بشه

حالا اگر کسی همسرش به نیازش بی توجه باشه دو راه داره یا کنترل و سرکوب نیازمون یا اشتباهی که منجر به خیانته 

مگر واقعیت غیر از اینه؟