suiokbk مدیر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 398 عنوان جیپاس | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 19 پست سلام اینجا کسی جیپاس داره؟اینکه میگن تو جیپاس غذا مثل تو قابلمه ذات دار نمیشه راسته؟ خاصیت غذا تو جیپاس از بین میره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🏻🙏🏻 1403/11/27 | 17:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_کارمند_بانک عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 3828 ینی قوتانرژیمواد مفید غذا من برنامه تلویزیونی دکتر میگفتگوشت قرمز داخل اینا باشه خاصیتش میمونهوگرنه ۵ یا ۶ ساعت رو اجاق بپزه خاصیتش از بین میره لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم ،حتی اگر وارد تاپیک نشم
خانوم_کارمند_بانک عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 3828 ممنظورم مثلاً قورمه سبزی دیدین مامان بزرگا میذاشتن تو قابلمه چه عطر و طمعی داشت روغن سیاه مینداخت؟ م ... منم توش غورمه سبزی درست میکنماتفاقن دیشب درست کردمهمه تعریف کردن لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم ،حتی اگر وارد تاپیک نشم
hz1396 عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 5361 من برنامه تلویزیونی دکتر میگفتگوشت قرمز داخل اینا باشه خاصیتش میمونهوگرنه ۵ یا ۶ ساعت رو اجاق بپزه خ ... پس قدیم ک زودپز نبوده آبگوشت رو روی چراغ صبح میپختن تا ظهر آماده بشه؟ میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
suiokbk مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 398 من برنامه تلویزیونی دکتر میگفتگوشت قرمز داخل اینا باشه خاصیتش میمونهوگرنه ۵ یا ۶ ساعت رو اجاق بپزه خ ... عه ؟