2777
2789
عنوان

احساس میکنم خدا ازم متنفره

127 بازدید | 14 پست

قلبم شکسته هیچوقت نشد خدا حرفمو گوش بده الان آدم بدیم کثیفم ولی قبلا ک خوب بودم خوب تر از خوب پاک معصوم بی گناه اونموقع ها چی 

هیچوقت دعاهامو نشنید هیچوقت هیچی به موقع و تو ذوقش برام اتفاق نیفتاد 

چرا 

میشه توروخدا شما دعام کنید شاید خدا از من متنفره ولی شماها که عزیزین دعا کنید برام توروخدا بگید ی بنده داره به اسم مریم بگید انقد ازم متنفر نباشه میدونم بدم میدونم ولی بی کسم نیازمندم محتاجم کمک میخوام اگه نباشه بلایی سر خودم میارم باز 

عزیزم نور خداوند در زندگیت جاری بشه

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شک دارم ادم بدی باشی خدا داره ایمانتو میسنجه فقط شکر گذاری کن، صبر کن تحمل کن واینکه خدا خیلی مهربونه بیشتر از چیزی که ما فکر میکنیم اگه توبه کنی حتما میبخشه توبه کن و بهش برگرد. 

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
عزیزم همین که از قلبت پشیمونی معلومه که خدا دوستت داره ولی دنیا جوری که ما میخوایم پیش نمیره منم خیل ...

آخه من همیشه همین بوده همیشه چی میشد منم ی نقطه امیدی داشتم که بهش خودمو گره بزنم

آخه من همیشه همین بوده همیشه چی میشد منم ی نقطه امیدی داشتم که بهش خودمو گره بزنم

الان تاپیک قبلتو خوندم مثل همیم درد ورنجتو میتونم بفهمم منم مادرم دیوونس زندگی زهرم شده میخوام برم نمبتونم

من شک دارم ادم بدی باشی خدا داره ایمانتو میسنجه فقط شکر گذاری کن، صبر کن تحمل کن واینکه خدا خیلی مهر ...

راستش نمیتونم یه زمانی زیاد التماسش کردم زیاد الان دیگه نمیکنم چون باز رومو زمین میندازه

الان تاپیک قبلتو خوندم مثل همیم درد ورنجتو میتونم بفهمم منم مادرم دیوونس زندگی زهرم شده میخوام برم ن ...

این یه چشمه از زندگیمه... از بچگی تا الان همش همین بوده عشق پدر مادر کار همه چی داغون حالم بده کاش حداقل بمیرم راحت بشم

راستش نمیتونم یه زمانی زیاد التماسش کردم زیاد الان دیگه نمیکنم چون باز رومو زمین میندازه

نمیندازه انسان ها همه جایز الخطا هستن خدا هم شرایط هر کس رو در هنگام گناه میسنجه و مطمئن باش در اوج نا امیدی یه دفعه یه دری به روت باز میشه که باورت نمیشه برای خود من که اتفاق افتاده البته هنوزم خیلی ناراحتم اما یه معجزه تو زندگیم شد بعد 11سال پاداش تموم زجرام رو گرفتم

نمیندازه انسان ها همه جایز الخطا هستن خدا هم شرایط هر کس رو در هنگام گناه میسنجه و مطمئن باش در اوج ...

خوشبحالت امیدوارم همیشه خوب باشی برام دعا کن خیلی خستم هیچوقت یادم نمیره تمام زجه زدنامو دیگه حتی انقد ناامید شدم که نمیگم چیزی به خدا که میخوام چون میدونم بازی میخورم 

دقیقا منم همینم همش آرزوی مزگ میکنم اما نمیمیرم ما مجبوریم زندگی کنیم

بخدا این همه جوون دست گل میمیرن نمیدونم چرا حداقل مرگمو نمیده خستم فکر میکردم یه نوری بتابه به زندگیم ولی جهنم تر از قبله

بخدا این همه جوون دست گل میمیرن نمیدونم چرا حداقل مرگمو نمیده خستم فکر میکردم یه نوری بتابه به زندگی ...

اره دقیقا باز اگه سالمی خیلی جلویی من مریضی روده تحریک پذیر گرفتم همش نفخ دارم یبوست از خجالت نمیتونم برم بیرون الانم مامانم میگه برو گمشو جایی ندارم برم

خوشبحالت امیدوارم همیشه خوب باشی برام دعا کن خیلی خستم هیچوقت یادم نمیره تمام زجه زدنامو دیگه حتی ان ...

محتاجیم به دعا چشم حتما عزیزم اتفاقا اینقدر ازش بخواه تا بهت بده شاید در تقدیرت نوشته باشد هر چه دعا کند!